- 14,131
- 8,439
- 113
Bende öyle dedim bana laf attı porsuk diye iş koyamıyoruzTatlım farmingden tut onsatisina carytradeine kadsr hakimim rahat olabilirsin
Bende öyle dedim bana laf attı porsuk diye iş koyamıyoruzTatlım farmingden tut onsatisina carytradeine kadsr hakimim rahat olabilirsin
Diğer yarısına talebimvalla ne kadar gonderırı bılmem ama yarısını o arkadasa atıcam sıcak sıcak pogca yesın
Lan yurugit allahin manyagi sjshshTatlı dediğin bal mi? Yanii nasıl tatlı anlatsana ilgimi cektin bir anda
Helal vallaTatlım farmingden tut onsatisina carytradeine kadsr hakimim rahat olabilirsin
Konu sahibinin vekili sen misin porsuk emmi ?10 sayfadan bir ara kayıp oldyn sona doğru geldin doğrumu @Hamsilipasta emekci
Hatun mu kariii🙄🥹Bu işleri çözemedim gitti .bizim zamanimizda tek ağ balık agiydi ))
Onuda oltaya hatun düşerse bayram geldi sayardik
Cezaaa yazmadan uzaaaaaKonu sahibinin vekili sen misin porsuk emmi ?
Zabıta gibisin maaşallah
Balmi sürecek ddDLan yurugit allahin manyagi sjshsh
diger yarısıda benım mıdeme gıdıcek dostum ac mı kalımDiğer yarısına talebim
Hani nerde,,daha kuşu mezara koymamiskenHatun mu kariii🙄🥹
Cezaaa yazmadan uzaaaaa
Ya sen öle tatlım falan deyince neyse abi be bir bal parasiLan yurugit allahin manyagi sjshsh
Konu sahibinin vekili sen misin porsuk emmi ?
Zabıta gibisin maaşallah
Aman aman nerelere geldikHani nerde,,daha kuşu mezara koymamisken
Herşey dm değil kardeşim merak etme😉 hatta sen gülmeye baslaPorsuk dm alamazsa çok gülerim
Niki degistir biran önce..yada gece konulara girme !)))Aman aman nerelere geldik