- 9,134
- 6,409
- 113
O kolay @MR.YK işareti versin gerisi kolay dddsdÇay koy sen çay
O kolay @MR.YK işareti versin gerisi kolay dddsdÇay koy sen çay
Ben seni CEO yptim hadi iyisin gene akşam yemeğinde piton var
Sen kesin ceosun tamam
Bende gitcem Malatya'ya deprem olur diye gitmiyorum..orayidami salladım demesinlerYok dayi onlar malatyaliya gittiler
Köpekle möpekle uğraştırma adamı gece geceDoge BTC tron genellikle
bırazdan dm gelır gıder sıcak sıcak alırsınEn sevmediğim saat yaklaşıyor evin altında ki pastaneden poğaça kokusu gelecek birazdan...
Ağzıyla içmezse öyle olur
Trx tron (trc20) ağında mesela ucuz eğer ağ bir farklı yazıp tether seçip trc20 gönderirse nanay olur biliyormusunuzAğ onemli coin degil dost. Trc20 aginda tether ya da tron ikisi de olur @MR.YK
Hak geçmesin ben 10. Sayfa da filan dahil oldumbırazdan dm gelır gıder sıcak sıcak alırsın
Bak bak sağlam para çekenler nasıl da belli oluyorAğ onemli coin degil dost. Trc20 aginda tether ya da tron ikisi de olur @MR.YK
En sevmediğim saat yaklaşıyor evin altında ki pastaneden poğaça kokusu gelecek birazdan...
10 sayfadan bir ara kayıp oldyn sona doğru geldin doğrumu @Hamsilipasta emekciHak geçmesin ben 10. Sayfa da filan dahil oldum
Hahahahah
Tatlım farmingden tut onsatisina carytradeine kadsr hakimim rahat olabilirsinTrx tron (trc20) ağında mesela ucuz eğer ağ bir farklı yazıp tether seçip trc20 gönderirse nanay olur biliyormusunuz
valla ne kadar gonderırı bılmem ama yarısını o arkadasa atıcam sıcak sıcak pogca yesın10 sayfadan bir ara kayıp oldyn sona doğru geldin doğrumu @Hamsilipasta emekci
Eskidendi eskidennnBak bak sağlam para çekenler nasıl da belli oluyor
Tatlı dediğin bal mi? Yanii nasıl tatlı anlatsana ilgimi cektin bir andaTatlım farmingden tut onsatisina carytradeine kadsr hakimim rahat olabilirsin
Bu işleri çözemedim gitti .bizim zamanimizda tek ağ balık agiydi ))Trx tron (trc20) ağında mesela ucuz eğer ağ bir farklı yazıp tether seçip trc20 gönderirse nanay olur biliyormusunuz