- 6,245
- 5,417
- 113
Baslik yanlis eyyy ben 50k nasil basayim eyyy hashshsj
Son iki perde 51 sayı cikmasnn
Bol şans dostum iyi yakalamışsın gene tebrik ederimHadi kurusun
Dost bu benim dedim farklı birşey adam alt olacağını hissetmiş 82.5 alta 1.7 oran veriyor bunun bu altyapıda 76.5 alt oranı 3.6-4 oran olur kasayı ikiye bölüp böyle bir risk alınsa alacahi paranın 2 katı alınırdı bundan bahsediyorumHadi ikiside gelmedi😆😆
Zaten birine bastın yarı para iki farklı yaptığın kupon parasını verir 🤨
Bende diyorumki kardeşim 82.5 alt geldi 76.5 alt gelmedi diyorum sadece biri geldiginde iki kupona bastın parayı alırsın okeymi ? Anladın mı ?Dost bu benim dedim farklı birşey adam alt olacağını hissetmiş 82.5 alta 1.7 oran veriyor bunun bu altyapıda 76.5 alt oranı 3.6-4 oran olur kasayı ikiye bölüp böyle bir risk alınsa alacahi paranın 2 katı alınırdı bundan bahsediyorum
3 pot cok kotu gecıcek4 dakkada tek başına 13 attılar sıkıntı yani umarım 3. Pet böyle baslamazlar
OkEkli dosyayı görüntüle 601996bahsettim olay şu bak 3 periyot 36.5 alta 3.4 oran vermiş yani baremin 4-5 sayı altına güzel oran riske atılacak oran
Gelir herhqlde dost. Basligi da duzelttir sana zahmet. Tutarsa seni esir alsinlar 😂4 dakkada tek başına 13 attılar sıkıntı yani umarım 3. Pet böyle baslamazlar
82.5 alt geldinde otomotikmen 76.5 altta geliyor yani 82.5 alt gelmişse 81.5-80.5-79.5 82 bin altindaki bütün kuponlar kazanmış olur 82.5 gelirse sen olayı çok yanlış anlamissinBende diyorumki kardeşim 82.5 alt geldi 76.5 alt gelmedi diyorum sadece biri geldiginde iki kupona bastın parayı alırsın okeymi ? Anladın mı ?
Dost anladım ama 1 barem bile korkutuyor insanı mesela 81.5 alt 1.87 oyuncaktım dedim şimdi 82 biter pişman olurum dedim böyle oynadım o dediğin senin ufak paralarla yapılır 50 k yı kimse basmaz öyle veya parça parça yapıpDost bu benim dedim farklı birşey adam alt olacağını hissetmiş 82.5 alta 1.7 oran veriyor bunun bu altyapıda 76.5 alt oranı 3.6-4 oran olur kasayı ikiye bölüp böyle bir risk alınsa alacahi paranın 2 katı alınırdı bundan bahsediyorum
Herkes dm atsın yalan konusuyor küçük küçük hediyeler dağıtıcakmıs