- 3,892
- 2,170
- 113
Kurutacak bro merak etme3 pot cok kotu gecıcek
Kurutacak bro merak etme3 pot cok kotu gecıcek
Nasil bana kaldi kupon anlamadim 😂Herkes dm atsın yalan konusuyor küçük küçük hediyeler dağıtıcakmıs
Aldığın riske değmez artı biri geldiginde bile bastığın parayı zar zor olursun hiç oynama daha mantıklı arkadaşa anlatamadımDost anladım ama 1 barem bile korkutuyor insanı mesela 81.5 alt 1.87 oyuncaktım dedim şimdi 82 biter pişman olurum dedim böyle oynadım o dediğin senin ufak paralarla yapılır 50 k yı kimse basmaz öyle veya parça parça yapıp
Bunlara hic belli olmuyor 3.periyot 20 altı atması lazım ki son per hizlansada baremde kalsın4 dakkada tek başına 13 attılar sıkıntı yani umarım 3. Pet böyle baslamazlar
Bırak sımdı birazdan da maxwin konusu açarsın tam olurNasil bana kaldi kupon anlamadim 😂
82.5 alt Geldiğinde hadi 82 de bitirdiler 79.5 nasıl kazancak82.5 alt geldinde otomotikmen 76.5 altta geliyor yani 82.5 alt gelmişse 81.5-80.5-79.5 82 bin altindaki bütün kuponlar kazanmış olur 82.5 gelirse sen olayı çok yanlış anlamissin
Adam 55k basmıs risk diyorsun hem de kadın basketeAldığın riske değmez artı biri geldiginde bile bastığın parayı zar zor olursun hiç oynama daha mantıklı arkadaşa anlatamadım
Ust oynarsan dedigin dogru dost. Alt oynarsan nasil oto digerleri de gelsin. Matematik bilimine aykiri82.5 alt geldinde otomotikmen 76.5 altta geliyor yani 82.5 alt gelmişse 81.5-80.5-79.5 82 bin altindaki bütün kuponlar kazanmış olur 82.5 gelirse sen olayı çok yanlış anlamissin
İnşallahHadi kurusun
Bı yaşıma daha girdimUst oynarsan dedigin dogru dost. Alt oynarsan nasil oto digerleri de gelsin. Matematik bilimine aykiri
Güvenip inanmış kardeşim guvenmesse oynamaz o kdri riske atmaz konuyu takip etmediğin için anlamayip yorum yapmssnAdam 55k basmıs risk diyorsun hem de kadın baskete
Harbi niye öyleNasil bana kaldi kupon anlamadim 😂
Kupon sana yazılmış reis hesabini kontrol et hadi iyisin yine 🤣 🤣Nasil bana kaldi kupon anlamadim 😂
Benim dmi de yoruyorBoşver in beyler zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış maçı takip edelim münakaşaya girmeyin
Hayirrrr olamazZzz 82.5 üst gelirse 76.5 altta gelirrrrr nasi bilemessn bunuUst oynarsan dedigin dogru dost. Alt oynarsan nasil oto digerleri de gelsin. Matematik bilimine aykiri
Buralarda yüksek kuponlar bana layik gorulur de 😂😂Harbi niye öyle
Hangi site dost mu yazıyorlarBenim dmi de yoruyor