- 56,490
- 30,656
- 113
PuhahahhaahahEski diyor nvn hesabı Çarşamba giriş gözüküyor 😁😁
PuhahahhaahahEski diyor nvn hesabı Çarşamba giriş gözüküyor 😁😁
Dost ban yedi kalıcı hesap çift hesap yasakHesap en son Çarşamba aktifmis.
Bence iki hesap da ban yemesi lazım dost.Dost ban yedi kalıcı hesap çift hesap yasak
😀😀😀😀😀Bana ödül gelirse ben rol acacam ful etkinlik tam pansiyon etkinlik 🥹
Dost valla aklımda bile sen yoktun. Bugün sana sadece bol şans yazdım zaten forum gitti, ben de dışarı çıktım. Üstüne alınma lütfenDostum arkadaşın bahsettiği kişi benim ama senin dediğin gibi kendimi tatmin etmek için rol açmadım blakis küçük büyük kazanç farketmeksizin kazandıkça paylaşan biriyim. Bugün doğrudur bekli arkadaş en baştan beri takip etmiştir ben gözden kaçırmışımdir kusura bakmasın ne diyeyim
Beyler girmeyi deneyince gözükür o ama giremez girdiğinde multi hesap yasaktır ban client yazmıştırEski diyor nvn hesabı Çarşamba giriş gözüküyor 😁😁
Bir aksilik olmazsa içerideGeliyor gelmekte olan
AynenBir aksilik olmazsa içeride
Bunun beşten fazla hesabı vardır dost eminim artık 😁Dost ban yedi kalıcı hesap çift hesap yasak
Valla aslında öyle olması lazımdı ben shellac boşver o hesabı kalsın diye söylemiştimBence iki hesap da ban yemesi lazım dost.
Eyvallah dostum cansınDost valla aklımda bile sen yoktun. Bugün sana sadece bol şans yazdım zaten forum gitti, ben de dışarı çıktım. Üstüne alınma lütfen
Orasını şuan bilemem ajan her an heryerde baskın yapabilirBunun beşten fazla hesabı vardır dost eminim artık 😁
Sana demiyor dost ne alaka senDostum arkadaşın bahsettiği kişi benim ama senin dediğin gibi kendimi tatmin etmek için rol açmadım blakis küçük büyük kazanç farketmeksizin kazandıkça paylaşan biriyim. Bugün doğrudur bekli arkadaş en baştan beri takip etmiştir ben gözden kaçırmışımdir kusura bakmasın ne diyeyim