Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 4.5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,408
870
113
Valla bilmiyorum konu 22.55 te acıldı şuan saat 1.55 3 saattir en basından en sonuna kadar durmadan takip eden dostlar var anladıgınız beyler siz olsanız napardınız ben onu merak ediyorum senin düşüncen nedir @Mülayim6060

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,490
30,656
113
Valla bilmiyorum konu 22.55 te acıldı şuan saat 1.55 3 saattir en basından en sonuna kadar durmadan takip eden dostlar var anladıgınız beyler siz olsanız napardınız ben onu merak ediyorum senin düşüncen nedir @Mülayim6060
Kimsenin odul istedigi yok arkadasin uslup yarrk gibi konusmayi bilmiyor onu ya duzeltir ya banlanir konu bu parasinin ak

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,517
4,232
113
Orasını şuan bilemem ajan her an heryerde baskın yapabilir
Hayır gece gece kendisi kasindi. Ne güzel yolunu buluyorsun cukkani indiriyorsun millete ne diye salça oluyorsun. Hepsini geçtim inkar ediyorsun. Her Allah'ın günü rolling takip ediyor. Bizim Ahmet bile ödül atmasan gönül koymuyor bu direk duygu sömürüsü yapıyor garip adam

Mrxfloud

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,783
1,644
113
Dostum arkadaşın bahsettiği kişi benim ama senin dediğin gibi kendimi tatmin etmek için rol açmadım blakis küçük büyük kazanç farketmeksizin kazandıkça paylaşan biriyim. Bugün doğrudur bekli arkadaş en baştan beri takip etmiştir ben gözden kaçırmışımdir kusura bakmasın ne diyeyim
Evet benim bahsettiğim kişi sendin kral arkadaş seni kastetmedi bende her ne kadar takip etsekte şans işi diye seni en yakın örnek gösterdim bı sorun yok şenlik ikimiz icinde

JoeQuanqa

İte it gibi davranki it kendini bilsin.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,916
15,733
113
Hayır gece gece kendisi kasindi. Ne güzel yolunu buluyorsun cukkani indiriyorsun millete ne diye salça oluyorsun. Hepsini geçtim inkar ediyorsun. Her Allah'ın günü rolling takip ediyor. Bizim Ahmet bile ödül atmasan gönül koymuyor bu direk duygu sömürüsü yapıyor garip adam
@ahmetc10 adamdır nokta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...