- 3,593
- 1,113
- 113
ListeyiNasıl yani
ListeyiNasıl yani
Kramplar girdi kollarına beddua okudukça biz 😀😀Şaka maka iyi kurudular ha
Tamam kralYok kalsin cikarma 😀
Maçı izliyordum bildiğin mallastilar Muro ne sovdun he kralKramplar girdi kollarına beddua okudukça biz 😀😀
Evet orada üst almak mantikli. Ligleri çok sayılı geçiyorBu takim kendi liginde efsane 100 den asagi atmiyor ama burasi farkli tabi
İlk 5dk 12 çıktıktan sonra adamların kolları çalışmaz oldu 🤣Evet orada üst almak mantikli. Ligleri çok sayılı geçiyor
Ya kral bine Allah için aviator oynanacak oyunmu yazık olmuş ciddenZararı siz düşünün daha 4 sayfa var böyle
Ekli dosyayı görüntüle 618434
Bunlardan avitor hiç oynama kayıp yapıyorZararı siz düşünün daha 4 sayfa var böyle
Ekli dosyayı görüntüle 618434
Ordan aldığım parayı slot yada spordan alamazsın emin olYa kral bine Allah için aviator oynanacak oyunmu yazık olmuş cidden
Sen oynadinmi bu maça ciddenMülayim sağolsun 13 ksini çıkardı 😆😆
Sorma bu ara bunlara sardım bets10 cekioz bunlara veriozBunlardan avitor hiç oynama kayıp yapıyor
Mülayim Muro @Rogue beni iyi bilir ben oynadım dersem oynarım kaynatmamSen oynadinmi bu maça cidden
Valla hiç mantıklı gelmiyor aviator trower Rush diye bı oyun var betgit altyapili sitelerde bildiğin üst üste kule diziyorsun oyunu oynarim buna para vermemOrdan aldığım parayı slot yada spordan alamazsın emin ol
Bunu sen mi söylüyorsun dostBunlardan avitor hiç oynama kayıp yapıyor
dandik Siteler patlatmıyor genelde var ya yukarı çıkıyorSorma bu ara bunlara sardım bets10 cekioz bunlara verioz
Tercih meselesiValla hiç mantıklı gelmiyor aviator trower Rush diye bı oyun var betgit altyapili sitelerde bildiğin üst üste kule diziyorsun oyunu oynarim buna para vermem
Şansın bol cebin dolu olsun kralTercih meselesi