- 1,319
- 304
- 83
bol şans üstad
Ya o oyun Ne kadar gıcık Usta varya patlıyo patlıyo X düşmüyo hiçReis starlight princess var
Oda dede mantıgı bi dene istersen
Şans işi reis verdimmi güzel veren oyunYa o oyun Ne kadar gıcık Usta varya patlıyo patlıyo X düşmüyo hiç
Tebrikler güzel vermiş gene
Bu Ankara havasının aw kazak giyiyoruz terliyoruz t-shirt giyiyoruz üşüyoruz awŞans işi reis verdimmi güzel veren oyun
4 el satın aldım aldığını verdiWild west gold dedim Usta bi tur denesen olurmu uygunmu
O oyun bu saatte vermez kral4 el satın aldım aldığını verdi
Zarar ettirmediyse Sevindim usta Korktum zarar ettirir diye4 el satın aldım aldığını verdi
Cevrim ne kdr kaldi dost kasa ne durumda4 el satın aldım aldığını verdi
eğt yokReis bol şans. Varsa eğer egt sağlayıcısı more dice roll oyunu çevrim için güzel bir oyun
Zarar yok yine aynı tahminim çevrim bittiğinde kasa yine aynı yerinde kalır4 el satın aldım aldığını verdi
Madam destiniy megaways cevrimi bitirir dost4 el satın aldım aldığını verdi
cevrimide sıkıntı yok o tehlikeyi atlattık önemli olan bunda sonra vermesi 4 k varCevrim ne kdr kaldi dost kasa ne durumda
Güzel oyunCevrim bittiginde 12 13k gibi bir bakiye kalabilir bu sekilde gittiginde
Madam destiniy megaways cevrimi bitirir dost
onu çok oynadımCevrim bittiginde 12 13k gibi bir bakiye kalabilir bu sekilde gittiginde
Madam destiniy megaways cevrimi bitirir dost
Hot fiesta denenbilir belkicevrimide sıkıntı yok o tehlikeyi atlattık önemli olan bunda sonra vermesi 4 k var
gönlüne göre olsun dost hayırlısıylacevrimide sıkıntı yok o tehlikeyi atlattık önemli olan bunda sonra vermesi 4 k var