Zarar yok güzel
Bol sans reisMerhaba arkadaşlar Tumbetten Aylık %100 slot bonusu aldım 1000+1000 bonus olarak çevrimi 50k idi şansım iyi gitti çevrim az kaldı 5k gibi bir çevrim kaldı kasa 11k şuan 5k cepte şuan garanti şansımız iyi giderse 10k üstüne çıkarsak özelden dm atarım 15 dakka sonra başlarız Ekli dosyayı görüntüle 178126
Tamam dost iyi forumlarAdam kendisi öneri istiyo diye öneriyoz dostum zaten yoksa Önermeyiz
Işletmesi zevkli
kesinlikle katılıyorum reisBu hot fiesta tarzı oyunlarda ciddi şans lazım kazanmak için. yine de iyi vermiş.
Bende dün Bonanzada 1 tl çevirirken fs girdi 150 verdi satın aldım bonanza 4 tl verdi saolsun sıfırladım 😂gates of ta hiç 5k x vurdunmu hocam en büyük hayalim çıldırcam valla. dün tipobet spinden 25 çıktı gates of ta 360 yapıp aynı oyunda sıfırladım. tam yukarda 30-40 lira toplanıyo bitane 2-3x gelse çekim yapmıştım içime oturdu yeminle. 15 kere 3 scatter geldi 1 taneyle kaçırdık bonusa girmeyi. 2 kere girdim ondads max 70 verdi delircektim dün
yok be nerde o oyun çok nadir veriyorgates of ta hiç 5k x vurdunmu hocam en büyük hayalim çıldırcam valla. dün tipobet spinden 25 çıktı gates of ta 360 yapıp aynı oyunda sıfırladım. tam yukarda 30-40 lira toplanıyo bitane 2-3x gelse çekim yapmıştım içime oturdu yeminle. 15 kere 3 scatter geldi 1 taneyle kaçırdık bonusa girmeyi. 2 kere girdim ondads max 70 verdi delircektim dün
Bi 25x geliyomuş 12 tur 😂kademe densty deneyelim kasa yerinde suan
bana social tournaments te gelmişti 50 euro almıştımyok be nerde o oyun çok nadir veriyor
Harika
oda iyidir megawaysimademe densti mıdır nedir😁