- 3,872
- 2,050
- 113
A. S hoş geldin agaCümleten selamun aleykum canlar hayırlı haftasonları
A. S hoş geldin agaCümleten selamun aleykum canlar hayırlı haftasonları
Can muromAleykümselam maykom Sana da iyi hafta sonları
Hosbulduk wasilimA. S hoş geldin aga
Muro benim şu 297 oran gelsin sana 5k rol parası atıcam 😂😂😂Kullanıcı adı ne bilmiyorum ki
Sürünüyoruz hep beraber gel sen de katılNörüyonuz la keranacılar 😄
Bugün vurgun yapmamız lazım muro sürünecek vakit değilSürünüyoruz hep beraber gel sen de katıl
Fener Beşiktaş maçı da var Bugün çok güzel maçlar var Dün bir buçuk K elden aldık Adli para cezasını ödedikBugün vurgun yapmamız lazım muro sürünecek vakit değil
Dostum şans çok önemli dün 100 tl deneme bonusu çektim akşama kadar 4k ile çıktıkBugün vurgun yapmamız lazım muro sürünecek vakit değil
NeDostum şans çok önemli dün 100 tl deneme bonusu çektim akşama kadar 4k ile çıktık
Fener Beşiktaş maçı da var Bugün çok güzel maçlar var Dün bir buçuk K elden aldık Adli para cezasını ödedik
Bugün kazanmamız şart hatta şapşart 😄Dostum şans çok önemli dün 100 tl deneme bonusu çektim akşama kadar 4k ile çıktık
900 lira çekim verdim deneme bonusu gelsin başlarız dostumBugün kazanmamız şart hatta şapşart 😄
M o da yarın gelir sansimiza900 lira çekim verdim deneme bonusu gelsin başlarız dostum
10 saat bekleyenler varM o da yarın gelir sansimiza
Para geldi mi 25 fix'le bana özel alak900 lira çekim verdim deneme bonusu gelsin başlarız dostum
Gelince bana acil 25x ile10 saat bekleyenler var
25 tl miGelince bana acil 25x ile