Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muronun Muhabbet Yeri 😃

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,008
12,014
113
Sorma dost dedim şimdi konuya dalarım ucunu besini ayiklarim bunların 300 500 toplar meydana çıkarız ama nerede on dakika daha kalsam borçlu çıkacağız konudan :)
Sesli güldüm puhahahahaja ya ferom ya allahda seni güldürsün la aga nerden geliyor aklına böyle laflar ya 😁😁😁😁😁😁😁

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,059
3,151
113
dostlar defalarca sordum ama cevap veren yok, dağıtım olmayınca kimse cevap vermiyor galiba, bu betorspin zlot starzbet fixbet tarzı sitelerin sms leri bana ulaşmıyor, bu sitelerin sms leri hangi numara üzerinden geliyor bilgi verebilir misiniz?

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,280
6,478
113
dostlar defalarca sordum ama cevap veren yok, dağıtım olmayınca kimse cevap vermiyor galiba, bu betorspin zlot starzbet fixbet tarzı sitelerin sms leri bana ulaşmıyor, bu sitelerin sms leri hangi numara üzerinden geliyor bilgi verebilir misiniz?
Reis şu bugün gelen fixbetten geldi bana diğeri da dediğin sitelerden birisiydi ama hangisi olduğunu unuttum

Ekli dosyalar

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,622
11,534
113
Vallahi Kral daha yeni gördüm ne sorduğunu da görmedim şu an