- 19,590
- 10,638
- 113
Sağol dost 70 alırız heraldeBaşarılar dost ben seni destekliyorum
Sağol dost 70 alırız heraldeBaşarılar dost ben seni destekliyorum
Sen 90 da alırsın dostSağol dost 70 alırız heralde
9 oran bulmak daha kolay geldi sankiSen 90 da alırsın dost
Ondan diyorum dost senin elinden kurtulamaz bu sınav9 oran bulmak daha kolay geldi sanki
Bu yüzden dostum, hayata aynı pencereden baktığın insanlarla oturup içmek, zaman geçirmek çok güzel..Alkol masasında haklı çıkan olmaz dost
aynı muhabbeti 1 hafta konuşursunuz
herkes aynı şeyi söyler, ama herkes farklı anlar
88Ondan diyorum dost senin elinden kurtulamaz bu sınav
Ne dedim sana dost tebrik ederim
Sa dost hoş geldin@Muroo1988 ve @Mayko78 zengin oluncada selam verin la selamla eksilmez kasa
Bu ikisi fakirken daha iyilerdiSa dost hoş geldin
A.s h.b dost vur masayada bir rol yapalım bende metelik yokSa dost hoş geldin
Ağa sensin dost marabandan ne beklersin😁😁A.s h.b dost vur masayada bir rol yapalım bende metelik yok
Yok be agacim nerdee keske olsak ya peder hasta hastanedeydim bugün bütün gun@Muroo1988 ve @Mayko78 zengin oluncada selam verin la selamla eksilmez kasa
Geçmiş olsun renktasimYok be agacim nerdee keske olsak ya peder hasta hastanedeydim bugün bütün gun
Allah razı olsun can ridomGeçmiş olsun renktasim
4.5 + 1.5 milyon dost,senin artık muhasebecin olduk forumda😅A.s h.b dost vur masayada bir rol yapalım bende metelik yok
Bugünde fakirdikAllah razı olsun can ridom
Vallaha öyle memomBugünde fakirdik
Dün Dubai - Kızılyıldız ilk ceyrek 2 bitse 26k alacaktım, bugün bile yeterdi bize, 5 maçlık kombine yi yedi 1.42 orandan,gitmisler Avrupa Adriyatik ligine birleşik Arap emirlikleri nden takım alıyorlar, üzerine bide parayla maçı sattılarVallaha öyle memom