- 19,590
- 10,638
- 113
Akşama yazılı ehliyet sınavı var sürücü kursunun attığı sorulardan mı çıkıyo acaba hep onlara abandım ters köşe yemeyelim
Ben hep internetteki lerden çözüyorumAkşama yazılı ehliyet sınavı var sürücü kursunun attığı sorulardan mı çıkıyo acaba hep onlara abandım ters köşe yemeyelim
İnternetten 2 tane çözdüm ama onların attıklarından 8 9 tane çözdüm internetten 64 aldım diğerleri hep 78 üstüBen hep internetteki lerden çözüyorum
Sende mi bugün gireceksinBen hep internetteki lerden çözüyorum
Uyanmaya çalışıyorum daha 😁İyilik dost seni sormalı
Ben doğru düzgün uyuyamadım heyecan varUyanmaya çalışıyorum daha 😁
Yat yat dost bugünün dünden farkı yok hep aynı senaryoUyanmaya çalışıyorum daha 😁
Ben kalktım dostYat yat dost bugünün dünden farkı yok hep aynı senaryo
2 hafta sonraSende mi bugün gireceksin
Destur nereye giriyorsun dost öyle paldır küldür çoluk çocuk var ayipS a dışarıdayım akşama doğru gireceğim işlerim var
Başarılar2 hafta sonra
SanadaBaşarılar
3 sene evvel 50 de 44 yapıp 88 almıştım,sadece online derste dinlediklerimle, hiç test filan cozmedim, zor değil yazılı sınavlardan kalanlara inanamıyorumAkşama yazılı ehliyet sınavı var sürücü kursunun attığı sorulardan mı çıkıyo acaba hep onlara abandım ters köşe yemeyelim
Yol geçiş üstünlüklerinde karıştırıyorum sadece biraz diğerlerinde sıkıntı yok gibi3 sene evvel 50 de 44 yapıp 88 almıştım,sadece online derste dinlediklerimle, hiç test filan cozmedim, zor değil yazılı sınavlardan kalanlara inanamıyorum
Halledersin kafani yormaYol geçiş üstünlüklerinde karıştırıyorum sadece biraz diğerlerinde sıkıntı yok gibi
Biraz daha bakayım sonucu yazarımHalledersin kafani yorma
Hadi bakalım bol şanslar 😅Biraz daha bakayım sonucu yazarım
Bu pp hiç tanıdık gelmedi link gelir miHadi bakalım bol şanslar 😅