- 1,380
- 474
- 83
1.250 TL VAR
Ortak ftn'de olsa çektirirdim de fastek ayıklıyorumTL KARŞILIĞI
iyidir köfte yapmaya devam.İyi sen ne yapıyorsun kara
Bize de gönder oradaniyidir köfte yapmaya devam.
nerden çekicen ftn?TL KARŞILIĞI
Banada geldi bonus buy sana özel felan diye aynı mesaj mı acaba muromŞuna bak tam para çekmedik işin
Apo bana özel olan kampanyaya Bak şimdi para bulmak lazım
paran varmı ona göre göndereyimBize de gönder oradan
Aynen kişiye özel herkese değil yaBanada geldi bonus buy sana özel felan diye aynı mesaj mı acaba murom
Ne ile göndereceksin Getırlemi😄😄paran varmı ona göre göndereyim
Son 200 var hesapta şansa tüküreyim alamıyacam bugün geçerli iseAynen kişiye özel herkese değil ya
Aynen tek bugüne özelSon 200 var hesapta şansa tüküreyim alamıyacam bugün geçerli ise
İyiymiş ama böyle şey para yokken geliyor ayar oluyorum500 ile 1000 arası yatırma 10,5 betten veriyor ya
Aynen şu nays Dün çekmeseydik bugün çekseydim direkt buraya atardımİyiymiş ama böyle şey para yokken geliyor ayar oluyorum
Nays a baktım da ben iş bankası hesabı olan alamıyormuş galiba o yüzden denemedimAynen şu nays Dün çekmeseydik bugün çekseydim direkt buraya atardım
Aynen benim yoktu İş Bankası hesabımNays a baktım da ben iş bankası hesabı olan alamıyormuş galiba o yüzden denemedim
Süper olmuş vallahi Birol yakışır bizeKanka btharena da yatirimsiz eklenen 2.5 ftn freebeti 50 ftn yaptım çekim yaptım şükür daha yeni