- 27,316
- 11,761
- 113
Pasaportla mı yaptınPasaport vardı ayar çektim
Pasaportla mı yaptınPasaport vardı ayar çektim
Profildeki bebeye bı et döner ismarla,,üzerine birşey al,,kişgeldiKanka btharena da yatirimsiz eklenen 2.5 ftn freebeti 50 ftn yaptım çekim yaptım şükür daha yeni
Buroo sende parayı buldun kardesim artık pas vermezsin bize..S a gececi tayfalar
Yemin ediyorum Sürünüyorum Sabahtan beri diyorsun Parayı buldun nerede buldum HaniBuroo sende parayı buldun kardesim artık pas vermezsin bize..
O geçen attığım Videoya mı diyorsun acabaBuroo sende parayı buldun kardesim artık pas vermezsin bize..
Geçen sweetten vurmadin mi? Geri verdim deme sakın harbiden çok uzulurumO geçen attığım Videoya mı diyorsun acaba
O Parayı bulsam Sence verir miyim geri orada bir arkadaş vardı Onu attım bilerek makarasına kardeşim o videoyu attı bana kardeşimin Arkadaşı aldı Bizim yan tarafta oturuyor 350 bin lira 50 TL'den spine giriyor ya 1000 lira atmısGeçen sweetten vurmadin mi? Geri verdim deme sakın harbiden çok uzulurum
Cidden ben sen vurdun zannettim hatta çok sevindim az öncede şakasına yazdım.. Ne diyeyim sanada nasip olur insallahO Parayı bulsam Sence verir miyim geri orada bir arkadaş vardı Onu attım bilerek makarasına kardeşim o videoyu attı bana kardeşimin Arkadaşı aldı Bizim yan tarafta oturuyor 350 bin lira 50 TL'den spine giriyor ya 1000 lira atmıs
Allah şahidim ben o parayı bulsam emin ol büyük konuşmuyorum en fazla vereceğim iddiayı 50.000 arası geri 300 bin liraya her türlü harcama yaptırırdımCidden ben sen vurdun zannettim hatta çok sevindim az öncede şakasına yazdım.. Ne diyeyim sanada nasip olur insallah
50 geri verdim deme intihar ederimKanka şans işte çekemedim ya 5 ftn yi 50 ftn yaptim dayanamadım oynadım
bir yemek ısmarla Artık bizeAkşam da pasaportla çektim
Bak dm'den yazmıyorum ha Huyum değildir buradan yazıyorum neyse oKanka şans işte çekemedim ya 5 ftn yi 50 ftn yaptim dayanamadım oynadım
Sağ ol KralAllaha emanetsin kardeşim