- 27,316
- 11,762
- 113
Ya Dümen yapıyor o enayi ya adım gibi eminim ya
Kendini mutlu etmeye ihtiyacı var demekki..boş verYa Dümen yapıyor o enayi ya adım gibi eminim ya
Benim lâ oA m akşama kadar kot kovalıyor görüyorum onu ben
Apocum günaydınBenim lâ o
Günaydın muromApocum günaydın
Muromm günaydın muromm dün bjk den dilimiz fena yandıUlan ben de böyle yapacağım Gülmekten öldüm ya adam mantıklı konuşuyor
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Aleyküm selam canoSelamın aleeyküm dostlar
He ya 1-1 bitmiş sen o maça nasıl İlk yarı bir buçuk üstü oynamadın Ben uyuyordumMuromm günaydın muromm dün bjk den dilimiz fena yandı
A sSelamın aleeyküm dostlar
A.s can rıdom
Aga yok iy deplasman 0.5 üst aldım 38 de geldi 1 1 oldu sonra iy bitimi toplam 3.5 üst daha girdim 2 gol çıkar dedim elimize verduleeer elumuze verdulerrrr oyyyHe ya 1-1 bitmiş sen o maça nasıl İlk yarı bir buçuk üstü oynamadın Ben uyuyordum
Vay be şansa bak Sağlık olsun be Alıştık artık maykom bugün Adana maçı var Bak ilk yarı bir buçuk üst olur o maç ya da normal iki buçuk üst gir para bulayım o maçı oynayacağım akşamAga yok iy deplasman 0.5 üst aldım 38 de geldi 1 1 oldu sonra iy bitimi toplam 3.5 üst daha girdim 2 gol çıkar dedim elimize verduleeer elumuze verdulerrrr oyyy
@Muroo1988 murom otomatikmen beni üzmüş oluyorsun agacim bizim bitane rıdomuz var be cannridomuz@Mayko78 renktasim @Muroo1988 dost beni sevmiyormus
Soğuttular be agacimVVay be şansa bak
Vay be şansa bak Sağlık olsun be Alıştık artık maykom bugün Adana maçı var Bak ilk yarı bir buçuk üst olur o maç ya da normal iki buçuk üst gir para bulayım o maçı oynayacağım akşam