mac uzun suruyo kral yaVallahi diyecektim İnternaciol gir 2.5 üst en az 2.50 oran üzerinde de 81 falandı
mac uzun suruyo kral yaVallahi diyecektim İnternaciol gir 2.5 üst en az 2.50 oran üzerinde de 81 falandı
Basket olur iştemac uzun suruyo kral ya
Memphis 901 ev sahibi maçı var ilk yarı bı gol alirdim ben olsam ama şans tabikikral bi maç ver bana senin bahsine oynicam
Tabi bende ki şans ilk yarı gol aldigim macta 1 penaltı kaçtı 1 gol iptali 2 direk 😀😀Memphis 901 ev sahibi maçı var ilk yarı bı gol alirdim ben olsam ama şans tabiki
Boşuna Muro'nun yeri Başlığa yazmamışımDükkan açmışsın hayırlı olsun Muro başkan bol kazançlar 😂
Verimimac uzun suruyo kral ya
bol sans futbol sevmiyorum ama hadi hayirlisi .dMemphis 901 ev sahibi maçı var ilk yarı bı gol alirdim ben olsam ama şans tabiki
ver kralVerimi
MANAGUA MACI 1.5ÜSTver kral
la hep mac veriyonuz basket falan voleybol verin dur 200 yuklicem onu da ona girimMANAGUA MACI 1.5ÜST
İnşallah gelir dostum ne diyeyimbol sans futbol sevmiyorum ama hadi hayirlisi .d
Baskette verim tmmla hep mac veriyonuz basket falan voleybol verin dur 200 yuklicem onu da ona girim
oyle takim yok ?MANAGUA MACI 1.5ÜST
1 0oyle takim yok ?
Onlar daha gelemez rahat ol benim konuyu hayatta gelemezBirazdan gelir seninkiler bonus aff ekibi 😂😂 küfürleri hazırla istersen
Kanlın mı abiOnlar daha gelemez rahat ol benim konuyu hayatta gelemez
Onların hakkını verdim ben özeldenKanlın mı abi