- 9,208
- 6,462
- 113
Aynen..bı el sonrada 1o orana çıktı..bı saniye geç gireydim olmustuAvitöre bak bir de patladı ya namussuz bu ya
Aynen..bı el sonrada 1o orana çıktı..bı saniye geç gireydim olmustuAvitöre bak bir de patladı ya namussuz bu ya
Teprikler..Bende aviatorde yaptım
Doktora git dinlendirici gözlük yazsın benimde böyle oluyordu geçti damla gözlükleGözlerimi dinlendiriyoruz fazla yazamiyom bu ara..telefon ışığı iyice rahatsız ediyor,yazıları zor seciyom ..yoksa muhabbet sayfani su gibi akitirdik
Gidecegim başka çaresi kalmadı..herşeyin kıymetini geç anlıyoruz..çok zorluyor şuan yazıları puslu goruyom.Doktora git dinlendirici gözlük yazsın benimde böyle oluyordu geçti damla gözlükle
O maçı listeden çıkart diyecem amaAkşama bir kupon hazırlamışım tam tek golden yatmalık
İhtiyar ihtiyar diyorduk essahtan ihtiyar oldun heO maçı listeden çıkart diyecem ama
Sorun hangi maç olduğunu bilememek dimi..ddD
Buro aksama sağlam mac var mi?S a gececi tayfalar
Puhahahha😁😁😁😁 devam ridom@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesin
Rogue naber agacim nerelerdesinMuro buralarda mısın? @Muroo1988
Ağa bomba gibiyim muroyu arıyorum 😄Rogue naber agacim nerelerdesin
Hahahahah🤣🤣🤣🤣Ağa bomba gibiyim muroyu arıyorum 😄
Buyurun benimMuro buralarda mısın? @Muroo1988
Bana bi dm atBuyurun benim
Boş gereksiz bir mahlukat için kendini yaktı ah murom ya ah canim kardeşim benim ya şu ağzını tut be kardeşim ya degdimi o hala burda at koşturmaya devam edicek sen bosyere ceza aldın be
Muroya hafta sonu temiz çamaşır ile sigara götürelimBoş gereksiz bir mahlukat için kendini yaktı ah murom ya ah canim kardeşim benim ya şu ağzını tut be kardeşim ya degdimi o hala burda at koşturmaya devam edicek sen bosyere ceza aldın be
Ban devam mı eder 😅Muroya hafta sonu temiz çamaşır ile sigara götürelim