- 1,271
- 458
- 83
Götüne felan bı yerlerine çarpsın da girsin şu golYa Ne güzel deplasman yazdı geri aldı ev yazsın bari bir tane ya
Götüne felan bı yerlerine çarpsın da girsin şu golYa Ne güzel deplasman yazdı geri aldı ev yazsın bari bir tane ya
Bana çalışmıyor ama Faruk'a çalışsın isterim Ona çalışsın adamın gönlü temizknk bizde yalan olmaz
Yalan söylüyorsun demedim ki zaten hayatımda daha 10 k çekmedim merak ediyorum böyle çekimleriknk bizde yalan olmaz
Knk ödesin hallederiz sıkıntı yokBana çalışmıyor ama Faruk'a çalışsın isterim Ona çalışsın adamın gönlü temiz
Adamsın Kral son param yattı ilaç gibi gelir vallahiKnk ödesin hallederiz sıkıntı yok
Knk ödesin hallederiz sıkıntı yok
Faruk görüyor musun ya atlı geri aldı deli oldum ya böyle bir şey yok yaYalan söylüyorsun demedim ki zaten hayatımda daha 10 k çekmedim merak ediyorum böyle çekimleri
Padişah biraz ibine de öder amaKnk ödesin hallederiz sıkıntı yok
Ne zaman gülecek bizim yüzümüz son sigaramı içmeye çıkıyorum balkonaAdamsın Kral son param yattı ilaç gibi gelir vallahi
Faruk'la ben varım bak başka kimse yok ona göre😃Padisahbet 76k ödermi
Gördüm abi gördüm arkada hepsi işaretli takip ediyordum hepsiniFaruk görüyor musun ya atlı geri aldı deli oldum ya böyle bir şey yok ya
Ya sen adamsın ya Faruk tanıştığıma da bu arada memnun oldum işin gücün rast gitsin FarukNe zaman gülecek bizim yüzümüz son sigaramı içmeye çıkıyorum balkona
2 maç oynamıştım 1200 lira para alacaktık dedik yarın harçlığımız çıksın o da gitti attı geri çekti golü deplasmanGördüm abi gördüm arkada hepsi işaretli takip ediyordum hepsini
Abi 15inde teslim oluyorum Mamak AnkaraYa sen adamsın ya Faruk tanıştığıma da bu arada memnun oldum işin gücün rast gitsin Faruk
As dostum hoşgeldinSelamın aleyküm dostlar nasıl gidiyor
Aleykümselam KralSelamın aleyküm dostlar nasıl gidiyor
Harbi mi açık mıAbi 15inde teslim oluyorum Mamak Ankara