- 7
- 9
- 3
Hosbulduk hocam.Vallahi başlangıç olarak örümcek adam olsun dedim )Hosgelmis sefa gelmiş reis. Bir örümcek adamımız eksikti o da geldi tam oldu. 🤣
Hosbulduk hocam.Vallahi başlangıç olarak örümcek adam olsun dedim )Hosgelmis sefa gelmiş reis. Bir örümcek adamımız eksikti o da geldi tam oldu. 🤣
Ooo iyi balık tutar..biz ona slotcular Prensi diyoz ddHosgelmis sefa gelmiş reis. Bir örümcek adamımız eksikti o da geldi tam oldu. 🤣
(((Baskete uyuz oldum ya şimdi de 1 sayı ile yattim
Ne kadar ağ atarsan at Örümcek adam kader ağlarını kendi bildigince örüyor vesselam.Hosbulduk hocam.Vallahi başlangıç olarak örümcek adam olsun dedim )
Canın sagolsun dost . Yine kazanırsınBaskete uyuz oldum ya şimdi de 1 sayı ile yattim
Bu ara ağları denk gelmiyor,,ama yeniden orecek yuzde yüz dddNe kadar ağ atarsan at Örümcek adam kader ağlarını kendi bildigince örüyor vesselam.
Hosgeldin dost. Örümcek akrep farketmez forum tüm kahramanlara açık
Vur kafayı dinlen kardeşim..canın sagolsunBaskete uyuz oldum ya şimdi de 1 sayı ile yattim
İnşallah dostum. Şansı da bahtı da açık olsun yeni dostumuzunBu ara ağları denk gelmiyor,,ama yeniden orecek yuzde yüz ddd
Öyle yapicam zorlamanın anlamı yok yarın Dm atarsın abi roll açarız unutabilirim benVur kafayı dinlen kardeşim..canın sagolsun
Sen yeni mi katıldın dostHosbulduk hocam.Vallahi başlangıç olarak örümcek adam olsun dedim )
Evet.Buralarda yeniyim.Sen yeni mi katıldın dost
Aynrn agabey yat yatÖyle yapicam zorlamanın anlamı yok yarın Dm atarsın abi roll açarız unutabilirim ben
Hele bı uykumu al sen..yarına sağ salim çıkarız..hatırlatırım o kolay is..Allah'ıma emanet ol iyi uykularÖyle yapicam zorlamanın anlamı yok yarın Dm atarsın abi roll açarız unutabilirim ben
Hoş geldin o zaman . Burada her türlü insan var en zekileri gece ayakta oluyor 😅 zamanla kim deli kim akıllı çözersin zaten . Güzel günler geçirmen dileğiyleEvet.Buralarda yeniyim.
Benim can dostum o..çekiniyordu yazmaya tanışmak için çağırdım..deli slotcudur...Sen yeni mi katıldın dost
DdsdddssssssssHoş geldin o zaman . Burada her türlü insan var en zekileri gece ayakta oluyor 😅 zamanla kim deli kim akıllı çözersin zaten . Güzel günler geçirmen dileğiyle
Hoş gelmiş sefa gelmiş dostBenim can dostum o..çekiniyordu yazmaya tanışmak için çağırdım..deli slotcudur...
Boyle bi nickname vardi yan car mi yoksa ?Evet.Buralarda yeniyim.
Eyvallah.Zamanla göreceğiz kim akıllı kim deli ))Hoş geldin o zaman . Burada her türlü insan var en zekileri gece ayakta oluyor 😅 zamanla kim deli kim akıllı çözersin zaten . Güzel günler geçirmen dileğiyle