- 26,927
- 11,611
- 113
Takip edip secmediğim arkadaslar bi begeni atabilir mi
Bol sansHangisinin geldiginin önemi yok 1k verenin normal oranı 1.89 gelme olasiligi %80 falan gelirse size de buradan dağıtım olacak
Takip edip secmediğim arkadaslar bi begeni atabilir mi
Bol sansHangisinin geldiginin önemi yok 1k verenin normal oranı 1.89 gelme olasiligi %80 falan gelirse size de buradan dağıtım olacak
Tekrardan bol şans dostHangisinin geldiginin önemi yok 1k verenin normal oranı 1.89 gelme olasiligi %80 falan gelirse size de buradan dağıtım olacak
Ödülüm geldi kesnee bereketReis sende roll yapıyorsun ilk sayfadan beri olan herkese dagitim yaparsak ya para attiklarimizin miktarini düşürüp hiç etmemiz lazım ya da kasayi yari yariya bolmemiz lazim
Haklısın hro ben bişi demedim.ben zaten forumda etkinlik açmayan sadece roll takip eden cekilislere katılan adamları secmiyorum isim kolay oluyro o zamanReis sende roll yapıyorsun ilk sayfadan beri olan herkese dagitim yaparsak ya para attiklarimizin miktarini düşürüp hiç etmemiz lazım ya da kasayi yari yariya bolmemiz lazim
Dost bundan sonra yaptigim roll da dağıtımları sen yaparsın o zaman senin ödülün de garanti olurHaklısın hro ben bişi demedim.ben zaten forumda etkinlik açmayan sadece roll takip eden cekilislere katılan adamları secmiyorum isim kolay oluyro o zaman
işe alım yapıldıDost bundan sonra yaptigim roll da dağıtımları sen yaparsın o zaman senin ödülün de garanti olur
2.kupin son maça kaldı efeseHangisinin geldiginin önemi yok 1k verenin normal oranı 1.89 gelme olasiligi %80 falan gelirse size de buradan dağıtım olacak
İki tane var o kupondan reis bi cover oranina bakayim2.kupin son maça kaldı efese
Oo en sevdiğim iş bro ayipsin 😁 bu forumda etkinlika çip oaylasan insanlar çok nadir hele bazıları var 6 yıllık üye 1 etkinliği yok sadece roll takip ediyor çekilişe katılıyor rollde secilmiyor bide diyorki beni niye seçmesi öyle uyanık kafa aklincaDost bundan sonra yaptigim roll da dağıtımları sen yaparsın o zaman senin ödülün de garanti olur
Fener geldi dost bu arada hangisnde varsaİki tane var o kupondan reis bi cover oranina bakayim
Geçinmenin yolları işte. 🤙🏽Oo en sevdiğim iş bro ayipsin 😁 bu forumda etkinlika çip oaylasan insanlar çok nadir hele bazıları var 6 yıllık üye 1 etkinliği yok sadece roll takip ediyor çekilişe katılıyor rollde secilmiyor bide diyorki beni niye seçmesi öyle uyanık kafa aklinca
Fenerin oldugu kupon efese kaldiFener geldi dost bu arada hangisnde varsa
Takipteyim gelecek inş reisFenerin oldugu kupon efese kaldi
Sadece attiklarin mi var dost efes gelir gibiFenerin oldugu kupon efese kaldi
Reis eminim durumu bizden iyi olanlar var bu şekilde yakılıp dağıtım yapmanın en kötü duygusu buOo en sevdiğim iş bro ayipsin 😁 bu forumda etkinlika çip oaylasan insanlar çok nadir hele bazıları var 6 yıllık üye 1 etkinliği yok sadece roll takip ediyor çekilişe katılıyor rollde secilmiyor bide diyorki beni niye seçmesi öyle uyanık kafa aklinca
Bnce sal gitsin kuponu zaten kardasin kaç k basdin kac veriyorkiEfes barem kafa kafaya biraz yukselse bi 3-4 k cover yapacagim