Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling musstafaa16 / Euroleague Roll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,753
113
Reis sende roll yapıyorsun ilk sayfadan beri olan herkese dagitim yaparsak ya para attiklarimizin miktarini düşürüp hiç etmemiz lazım ya da kasayi yari yariya bolmemiz lazim
Haklısın hro ben bişi demedim.ben zaten forumda etkinlik açmayan sadece roll takip eden cekilislere katılan adamları secmiyorum isim kolay oluyro o zaman

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,753
113
Dost bundan sonra yaptigim roll da dağıtımları sen yaparsın o zaman senin ödülün de garanti olur
Oo en sevdiğim iş bro ayipsin 😁 bu forumda etkinlika çip oaylasan insanlar çok nadir hele bazıları var 6 yıllık üye 1 etkinliği yok sadece roll takip ediyor çekilişe katılıyor rollde secilmiyor bide diyorki beni niye seçmesi öyle uyanık kafa aklinca

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,458
1,602
113
Oo en sevdiğim iş bro ayipsin 😁 bu forumda etkinlika çip oaylasan insanlar çok nadir hele bazıları var 6 yıllık üye 1 etkinliği yok sadece roll takip ediyor çekilişe katılıyor rollde secilmiyor bide diyorki beni niye seçmesi öyle uyanık kafa aklinca
Geçinmenin yolları işte. 🤙🏽

musstafaa16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
334
63
Reis eminim durumu bizden iyi olanlar var bu şekilde yakılıp dağıtım yapmanın en kötü duygusu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...