- 184
- 334
- 63
1k ya 10k veriyor reis haklısınBnce sal gitsin kuponu zaten kardasin kaç k basdin kac veriyorki
1k ya 10k veriyor reis haklısınBnce sal gitsin kuponu zaten kardasin kaç k basdin kac veriyorki
Valla ben eminim burda sadece etkinlik kovalayanlar arka planda belkide bizim kazandiklarimizdan çok fazlasını kazanıyorlar ama 1 gün gelipte 1 etkinlik açtıkları yokReis eminim durumu bizden iyi olanlar var bu şekilde yakılıp dağıtım yapmanın en kötü duygusu bu
Yatsada çok koymaz bn olsam almazdım sen bilirsin sonra ihale bana kalmasın bak1k ya 10k veriyor reis haklısın
Canın sağ olsun reisYatsada çok koymaz bn olsam almazdım sen bilirsin sonra ihale bana kalmasın bak
Sponsor la o yuzden mi ban yedinMeritliman 15k paraya çökmese baya iyiydik kansız site
İnşallah sıkıntı çıkarmazlar şikayet görmüştüm o site ile ilgili umarım sıkıntısız alırsın paranı dostMeritliman 15k paraya çökmese baya iyiydik kansız site
Argo kullanmadım hiçbir şekilde ödemez sikayetler kaldirilir dedim diye ban atti shellac taktı bana sürekli gereksiz yere ban atıyorSponsor la o yuzden mi ban yedin
Çökmüş zaten reisİnşallah sıkıntı çıkarmazlar şikayet görmüştüm o site ile ilgili umarım sıkıntısız alırsın paranı dost
Bakiye sildi dost 28 de 13 ödeyip 15 sildi zatenİnşallah sıkıntı çıkarmazlar şikayet görmüştüm o site ile ilgili umarım sıkıntısız alırsın paranı dost
Ben yanlış anlamışım pardon çökmüşler sanirum parana dost geçmiş olsunArgo kullanmadım hiçbir şekilde ödemez sikayetler kaldirilir dedim diye ban atti shellac taktı bana sürekli gereksiz yere ban atıyor
Efes baya hızlı dostBakiye sildi dost 28 de 13 ödeyip 15 sildi zaten
Hiç şaşırmam, bende padisahbet ile problem yaşadın göz göre göre 18k gitti ve yönetim hiç ilgilenmedi bile , ve sinirlendim bende kaptırdım ban yedim. Burda yönetime ve sponsor olmalarına çok güvenmemek lazım.Sponsor la o yuzden mi ban yedin
O site sıkintili baya neyse ugrama dahaBakiye sildi dost 28 de 13 ödeyip 15 sildi zaten