- 25,663
- 23,759
- 113
YouwinSıte saglammı
YouwinSıte saglammı
Harbi kasa olsa butun ozelleri alirdik ak sadece tarafi alabildik o da gidiciHakkaten la maçlar hep üst gidiyor
Benim gözümde en sağlam siteYouwin
Roll mu dayiiiYouwin
Bilmem dayi 1 yildir yaptirmiyorRoll gelir mi roll
Youwin çekimleri uzun sürüyor kanka cuma günü falan yapabilirsin rolRoll mu dayiii
Buyuk meblaglari burdan oynuyorum ogln cekiorumRoll mu dayiii
Uykum açıldı bence yaptırırBilmem dayi 1 yildir yaptirmiyor
Biliyoz dayi biz kucuk meblaglarla ilgileniyoz puahhahaBuyuk meblaglari burdan oynuyorum ogln cekiorum
500 atarim 3 adim yaparsin 500 umu geri alirim ,kalan parayla naparsan yap akilli oyna basketler akiyoBilmem dayi 1 yildir yaptirmiyor
Çekimler 1 gün sonra geliyor deyilmi dostBuyuk meblaglari burdan oynuyorum ogln cekiorum
Sen askerdeyken takip edersin dost puhshahaYouwin çekimleri uzun sürüyor kanka cuma günü falan yapabilirsin rol
Ogln ver 1 saate geliyo isteÇekimler 1 gün sonra geliyor deyilmi dost
Tmm olur dayi akiyor simdi durur ama ayari cekeriz500 atarim 3 adim yaparsin 500 umu geri alirim ,kalan parayla naparsan yap akilli oyna basketler akiyo
1 kişi az oldu be reis500 atarim 3 adim yaparsin 500 umu geri alirim ,kalan parayla naparsan yap akilli oyna basketler akiyo
Yine iyisin bize yine fındık ağacı 😂🤣🤣🤣500 atarim 3 adim yaparsin 500 umu geri alirim ,kalan parayla naparsan yap akilli oyna basketler akiyo
Allah korusun la 🤣Sen askerdeyken takip edersin dost puhshaha
İmzamı atıyorum1 kişi az oldu be reis