- 32,008
- 15,766
- 113
Suvatım yapar dayı sen tanımıyon yiğenini500 atarim 3 adim yaparsin 500 umu geri alirim ,kalan parayla naparsan yap akilli oyna basketler akiyo
Suvatım yapar dayı sen tanımıyon yiğenini500 atarim 3 adim yaparsin 500 umu geri alirim ,kalan parayla naparsan yap akilli oyna basketler akiyo
Kanka tel serbest sıkilirsin ak basta olmasada sonradan kesinAllah korusun la 🤣
Ben de anlamadım dayı heralde fındıklardan zarara uğrası yoksa 10 kişi 500 der bide kazanç tan pay almazdı1 kişi az oldu be reis
3 adim basket 3 bin yapar en kotu 2 kisiye 500 atarsin roll yaparYine iyisin bize yine fındık ağacı 😂🤣🤣🤣
Kitap okumayı düşünüyorum kanka 🤣Kanka tel serbest sıkilirsin ak basta olmasada sonradan kesin
Findiklara haşere vurdu fiyatlar düştüBen de anlamadım dayı heralde fındıklardan zarara uğrası yoksa 10 kişi 500 der bide kazanç tan pay almazdı
Hep olumlu düşünüyorsun dayı bide olumsuzu düşün3 adim basket 3 bin yapar en kotu 2 kisiye 500 atarsin roll yapar
Yaparız dayım 😊3 adim basket 3 bin yapar en kotu 2 kisiye 500 atarsin roll yapar
Bana da sponsor olur musun ?3 adim basket 3 bin yapar en kotu 2 kisiye 500 atarsin roll yapar
Puahhahaha doverler seni puahhajaKitap okumayı düşünüyorum kanka 🤣
Koymaz ona dayı giden para olsunFindiklara haşere vurdu fiyatlar düştü
Yahu dagittigim para yi biriktirsek audi alirdik akilli oynayin awHep olumlu düşünüyorsun dayı bide olumsuzu düşün
Dayı bana ne bağırıyon bana hiç yaptırmadın en son ödül attın sen bi yiğenini denesen audi nin en üst kasayı alırsınYahu dagittigim para yi biriktirsek audi alirdik akilli oynayin aw
Yok bu sene üreticilerin bayağı zararı varKoymaz ona dayı giden para olsun
Dm atamıyorum dayı 🤣Yahu dagittigim para yi biriktirsek audi alirdik akilli oynayin aw
O kitap okur ilk gün 2 ci gün gör 😀Puahhahaha doverler seni puahhaja
Yani ama @nişantaşı da para bol o hem nişantaşında oturuyor zenginYok bu sene üreticilerin bayağı zararı var