- 1,556
- 607
- 113
Resmi olarak wonn tebrikler dostt
Reis 1k atarım sectiklerine atarsinWon lannn wonnn tbrkler bro
Kesene bereketReis 1k atarım sectiklerine atarsin
Aynen öyle oldu 60 cikdi la fenerin maçında Milano'da 50 üstü olimpiakosda 50 üstü sayılar oldu kafa yemelikdiMillet bugün parayı vurdu basketten valla alayı üst aq
Sayende dost senin hakkin pujajajEee @musstafaa16 covera gerek varmiymis bak 5k cebinde kaldı bro
Biraz kasa olsaydi show yapardin dostMillet bugün parayı vurdu basketten valla alayı üst aq
Tebrikler reisReis 1k atarım sectiklerine atarsin
Para olsaydı oynardım iyi anlarım basketten de gündüz perişan oldukAynen öyle oldu 60 cikdi la fenerin maçında Milano'da 50 üstü olimpiakosda 50 üstü sayılar oldu kafa yemelikdi
Hah o iş bndeyse süper o zaman 😁 sana yazarım özelden bilirsin kim olduğunu yanlsi anlasilma olmasın.benim kriterleri biliyosun ama dimi sakıncası varmı?forumda sadece çekilişe ve rollere katılanları secmiyorum bnReis 1k atarım sectiklerine atarsin
Gündüz mal gibi yedik parayı kanka aqBiraz kasa olsaydi show yapardin dost
Tebrikler tekrardan dost kesene bereket alicak arkadaşlarada bol şanslar şimdidenReis 1k atarım sectiklerine atarsin
Dost bize atilacakmi önceki konudanHangisinin geldiginin önemi yok 1k verenin normal oranı 1.89 gelme olasiligi %80 falan gelirse size de buradan dağıtım olacak
Abi zaten bı ikimiz variz 500 500 paylaşalım 🤣Hah o iş bndeyse süper o zaman 😁 sana yazarım özelden bilirsin kim olduğunu yanlsi anlasilma olmasın.benim kriterleri biliyosun ama dimi sakıncası varmı?forumda sadece çekilişe ve rollere katılanları secmiyorum bn