- 4,714
- 5,244
- 135
Valla tebrikler dost 75k için tek maçında gelirse tadından yenmez )
Neyse buda coķ iyi para.umarim saglam sitedir kuponu yaptigin yer 75 k 180 k bunu her site odeyemezDostum ben 3 hafta önce mi ne toto da 13 um pazartesi 2 mac var 2 si de gelmedi ama o gece varya heycani hiçbir gecede yasayamazdim 15 bilene de 800 k mi ne vermisti
Sitede saglamsa gerisi onemsiz haci tebrikler simdiden 75 ke iyi para en kotu durumda bile. Yanliz bu maclar boyle tamamiyle sanssami geldi kac kupon denedin boyle naptin yani. Surda iki mac yazip kazanirken bile tedirgin oluyoruzHer gece uyurken bu maçı düşünüp uyurum artık hocalardan daha çok dusunecem
Kanka giriyon icine dogani oynuyon birde serefsiz takımlar var bilirsin ne zaman oynasan uzer ya da problem yaşatır ya onlarin her zaman yaptığı şeylere oynamayı seciyorum benSitede saglamsa gerisi onemsiz haci tebrikler simdiden 75 ke iyi para en kotu durumda bile. Yanliz bu maclar boyle tamamiyle sanssami geldi kac kupon denedin boyle naptin yani. Surda iki mac yazip kazanirken bile tedirgin oluyoruz
Dostum sana bi taktik vereyim bu kaldığın maça başka bir sitede tersini oyna her türlü kazanç sagla kupona sigorta yap her türlü kazanmış oluyon
Hep uzmuyor demekki brom valla cok temiz kazanc yani. Hani 5 10 k para degil ortada guzel bir para var yani. Onemli olan bundan sonra daha dikkatli olman. İyi finanse etmen degerlendirmen gerekecek. Geri donup sitelere yedirirsen buyuk salaklik olurKanka giriyon icine dogani oynuyon birde serefsiz takımlar var bilirsin ne zaman oynasan uzer ya da problem yaşatır ya onlarin her zaman yaptığı şeylere oynamayı seciyorum ben
Yok kanka direk tatile gitcem 1 2 hafta parayi vurunca bi otele gidiyorum 1 2 hafta kafa yaşıyorumHep uzmuyor demekki brom valla cok temiz kazanc yani. Hani 5 10 k para degil ortada guzel bir para var yani. Onemli olan bundan sonra daha dikkatli olman. İyi finanse etmen degerlendirmen gerekecek. Geri donup sitelere yedirirsen buyuk salaklik olur
Bro bunlar sittin sene odemezler. Cok geri zekali bir buro hic yapici mesajlari yok. Neler neler dedim, tamam efendim diyor tasstas geçer gibihttps://m.betmoney33.com/balance/withdraws 400 tl yatirdim 1 k cekcem odemiyorlar parami aslanlar2035 k adkm
Bu site bugun 10 freebet dagitan site degilmiydihttps://m.betmoney33.com/balance/withdraws 400 tl yatirdim 1 k cekcem odemiyorlar parami aslanlar2035 k adkm
Şimdiden tebrikler valla harika kupon dost
tebrikler dost güle güle harcarsın son maç da gelir inşallah daha da güzel olur senin için tebrikler şimdiden