- 2,244
- 963
- 113
Tebrikler kardeşim
Kanka bir sürü mac hangisini takip edeywyim izleyeyim son maclqri takip ettim bu kadar olacagini ben bile inanmıyorum suan fa tek koyan 8 ocak nasil gelecekasvel lyon maçını izlemişmiydin ev son ikiliği göte bala attı adam tersten sallamıştı 😂
Sabreden dervis 😁😉Kanka bir sürü mac hangisini takip edeywyim izleyeyim son maclqri takip ettim bu kadar olacagini ben bile inanmıyorum suan fa tek koyan 8 ocak nasil gelecek
İptal olan Mac ne olduKanka bir sürü mac hangisini takip edeywyim izleyeyim son maclqri takip ettim bu kadar olacagini ben bile inanmıyorum suan fa tek koyan 8 ocak nasil gelecek
Iptal olduİptal olan Mac ne oldu
İptal olduysa alacağın miktar daha az olmayacak miIptal oldu
Kanka bu sistem karisik simdi anlatsam sana anlamican ben bile anlamadım canli destek dedi birseyler de 8 ocak gorefez son maçtan sonraİptal olduysa alacağın miktar daha az olmayacak mi
Sistem i biliyorum ben.kupon da Max kazanç kaç görünüyor şuan?Kanka bu sistem karisik simdi anlatsam sana anlamican ben bile anlamadım canli destek dedi birseyler de 8 ocak gorefez son maçtan sonra
Ayni gozukuyor kankaSistem i biliyorum ben.kupon da Max kazanç kaç görünüyor şuan?
Tamam işte o tüm maçlar kazansaydi alacağın tutar.1 maç iptal oldu , miktar düşecek o yüzden.Ayni gozukuyor kanka
Guzel kardesim kaybetmedi 1 oran oldu yani sisteme etki etmiyor vallah yorma beni be 8 ocak ta goruruzTamam işte o tüm maçlar kazansaydi alacağın tutar.1 maç iptal oldu , miktar düşecek o yüzden.
Diğer maç da tutarsa yine iyi bir miktar alırsın.
O maçta tutmazsa miktar iyice düşecek diye biliyorum
Kardes poyraz hakli gibi geldi banaGuzel kardesim kaybetmedi 1 oran oldu yani sisteme etki etmiyor vallah yorma beni be 8 ocak ta goruruz
Kim dedi kaybetti sana 1 oran sayılacak ne bu ahkam kesmeGuzel kardesim kaybetmedi 1 oran oldu yani sisteme etki etmiyor vallah yorma beni be 8 ocak ta goruruz
1 oran demek 0 etki demek yani önceki oranı çıkartıp yerine 1 koy tekrardan öyle çarp büyük ihtimal para 90 ile 120 k arası bir şeye inecekGuzel kardesim kaybetmedi 1 oran oldu yani sisteme etki etmiyor vallah yorma beni be 8 ocak ta goruruz