- 132
- 101
- 43
Doğru görüyorsun konu yorum alsın diye modlar yukarı taşıyor. 😛Dostselamun sleykum.yeni yorum diye acıp bakıom ama hep sondasenin yorum var.mesajınısılip yenıdenmı atıyon forum profılımmı bozuldu yardımcı olurmunusuz dostlar
Doğru görüyorsun konu yorum alsın diye modlar yukarı taşıyor. 😛Dostselamun sleykum.yeni yorum diye acıp bakıom ama hep sondasenin yorum var.mesajınısılip yenıdenmı atıyon forum profılımmı bozuldu yardımcı olurmunusuz dostlar
Oda dusunuyor ama yanlis dusunuyor yanlis hayaller kuruyor.o ilk kupon oynandigi andaki kuponda yazan kazanca bakiyor ama iptal olan bi mac ve oynanmamis bi mac var iptal olan maci dusucek son macta gelmezse bayagi dusucek o onlari hesaba katmiyor.dostlar adam kendi sizin kadar düşünmemiştir
40.50 arasi verir brom o bile cok iyi para bereis walla düşüncemde bile yok daha çok kazanır inş. da birgün tel maç kaldı sonraki gün 1i ertelendi sonraki gün sistem biri gelirse su kadar sürekli formda önüme çıkıyor ama hala inat ederim sistemse suan frankfurt cıkartsak 75k wermez
Mod ne yukari tasiycak kardesim bak bakim modun 1 msji varmi konudan😁 bazi konular boyle otomatik yukari geliyor aradaDoğru görüyorsun konu yorum alsın diye modlar yukarı taşıyor. 😛
Xenforo forum yazılım özelliği mevcut bariz bilgin yok. 😘Mod ne yukari tasiycak kardesim bak bakim modun 1 msji varmi konudan😁 bazi konular boyle otomatik yukari geliyor arada
Yok valla 😁 ama ben bu olayi sordum modlara bana verilen cvp avrupa ile aramizdaki farkdan dolayi bazen boyle oluyor dendiXenforo forum yazılım özelliği mevcut bariz bilgin yok. 😘
ın sgelır bol sanss dostum
8 ocagı bekliyoruz 😆
8 ocak demiş kralNba'de sezon bitti bu kupon hala sonuçlanmadı mı
Kaybete kaybete proflasiyoe insan diyelim buz bunaBana kombine çaprazı gibi geldi profsun sanırım