- 26,813
- 26,217
- 113
@Eschelon aydın abiye kitlerizTmm hesabida size kitlerim aw😏
@Eschelon aydın abiye kitlerizTmm hesabida size kitlerim aw😏
Oda olur oda olur daha tatli olur@Eschelon aydın abiye kitleriz
Bana ozelden payfix atarmisin dost sana 30 atacam icimdem geldi sans parasi olsunYa bak bu konu mac bittiginde 17 sayfaudi
Bunu 5 sayfasini ben yazdim
3 kisi haricide gondericem dedi
Hade kardesim yazacaksan yaz yatacam ona gore sabah ise gidiyorum yattigimda mesaj atarsan niye yollamadin demeYa bak bu konu mac bittiginde 17 sayfaudi
Bunu 5 sayfasini ben yazdim
3 kisi haricide gondericem dedi
Tamamdir kardesim sansin bol olsunHade kardesim yazacaksan yaz yatacam ona gore sabah ise gidiyorum yattigimda mesaj atarsan niye yollamadin deme
Ben de yazayım mı 😂Tamamdir kardesim sansin bol olsun
HelalBana ozelden payfix atarmisin dost sana 30 atacam icimdem geldi sans parasi olsun
YokBen de yazayım mı 😂
Ödülüm geldi tşk
@sukes1982 dayım küfür etmez bişi derse der yani sana@rebayy @elvan34 @sukes1982 mefete iletin aktif olduğunuzda
Bir isim vardı gece çıkmak zorunda kaldım bir küfür etmediğiniz kalmış arkamizdan
Benim ödül aldigimi kim söyledi?Arkadaslar zavrak wtdrnrn husobey harici odul alan oldu mu gercektne
Ondan bahsetmedim zaten üstün körü ufak msjlari okudum şimdi kalkınca@sukes1982 dayım küfür etmez bişi derse der yani sana
Sanada 20 kere mi mefete at dicez 10 kere etiket attikBenim ödül aldigimi kim söyledi?
olmaz öyle dost gönder bakalım paramızı o kadar hakaret işittikOndan bahsetmedim zaten üstün körü ufak msjlari okudum şimdi kalkınca
sabah manşetlerine çıkmış kankaBenim ödül aldigimi kim söyledi?
Kizdim biraz giydirdim sana@sukes1982 dayım küfür etmez bişi derse der yani sana
adam görmemiş herhalde@mytical91 dun mefete ilet dedin. Dundeb beri mesaji bile okumsmissin. Gondermeyeceksen gondermeyecem de beklemim
Ozelden yazdim kac kez yazayim?Sanada 20 kere mi mefete at dicez 10 kere etiket attik