- 75,216
- 27,101
- 113
Bıttı ya tebrıkler daım olsun
Antony salarmi bi gol7 dakika uzatma verdi
Dost biseyi çok merak ediyom sonra sorarım su hengame bitsindeBu kuralları ben senin kadar iyi biliyorum dostm para muhabbeti yok hediye vermek istiyorum admin dışında çekiliş yapılamaz bu forumda yasak o yüzden sana rica ettm
Yozgatta solucan deligi olabilirmis ne dusunuyorsunuz bu konu hakkindaBıttı ya tebrıkler daım olsun
Dossttt sonra sorarimlar flan işini iyi yapanlardansinDost biseyi çok merak ediyom sonra sorarım su hengame bitsinde
Hepsı yere yatıp kalkmıyoBu dünya kupasında hep çok uzatma veriyor harbiden
Senin eski nick ney dost bugün katılmışsin baya hizli kaynasmissin forumda ben altı ay giriş yapmayı bilmiyordum rolü bı yemek olarak biliyordumYozgatta solucan deligi olabilirmis ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda
Fransa dusunuyorum benŞampiyon arjantin
Efsane hakem ve FIFA hakemler komitesi başkanı Pierluigi Collina bunun nedenini ESPN'e şöyle anlattı: "Herkese topun oyunda olmadığı her anın süreye eklenmesini söyledik. Daha fazla aktif zaman istiyorsanız bu tür fazladan ek sürelere hazır olmalısınız."Bu dünya kupasında hep çok uzatma veriyor harbiden
Bugün spiker söyledi, hakem kurulu talimat vermiş her şeye vardan bakın, oyunun her durduğunda da uzatma verin diye. O yüzden her maç toplam en az 10 dk uzuyorBu dünya kupasında hep çok uzatma veriyor harbiden
Eskı hesabını desın tanıdık cıkabılır belkıSenin eski nick ney dost bugün katılmışsin baya hizli kaynasmissin forumda ben altı ay giriş yapmayı bilmiyordum rolü bı yemek olarak biliyordum
Baska forumdaydim buralarin kurduyumdur burdaki cogu kisinin linkinide taniyimda senin taktikler ama hep ise yaramistir forumlarda. Afferim devam boyleSenin eski nick ney dost bugün katılmışsin baya hizli kaynasmissin forumda ben altı ay giriş yapmayı bilmiyordum rolü bı yemek olarak biliyordum
Ben makarna markası sanıyordum rolüSenin eski nick ney dost bugün katılmışsin baya hizli kaynasmissin forumda ben altı ay giriş yapmayı bilmiyordum rolü bı yemek olarak biliyordum