- 34,552
- 19,153
- 113
Yok o milli savunma dersinde edebiyatcimiz ünlü Nişantaşı yazarımız @sukes1982 beyEdebiyat ogretmenimisin
Yok o milli savunma dersinde edebiyatcimiz ünlü Nişantaşı yazarımız @sukes1982 beyEdebiyat ogretmenimisin
Dun etiket atip sonradinda onlardam ayirip yan cizdigin icin mi. Gelmeyiz dostKonuma gelme bidaha 👍
Niye kavga edeyim delimisin senDogrusunu bil diye soyledim tavrinin telafuzunu dogru yap hadi gel kavga edek bide duzeltme yaptim diye
Reis başka forumlara girdiğimde bu kuralların değerini anladım harbiden yoksa bu kadar elit bı forum olmazdikBu konuda çekiliş yapılamaz dostum
Konu içerisinde para muhabbeti konuşmasın Rica ediyorum
İstersen özelden ulaşırsın
Konu içerisinde Para muhabbeti Konuşulması Yasaktır.
Mizahınnn oyle bi tavırda neyse çarşınn pazar olsun dost bol keyiflerNiye kavga edeyim delimisin sen
Ekonomi dersine giren hocamizda geldi ben tenefuse çıkıyorum maç bitsin gelirimMaşallah beğenen sayısı da dolar gibi yükseliyor
Konuda hiç olmayan kokuyu alıp gelenlere çıkar görürsünüz beğeni dediler ya hepsi beğenmişSeç gitsin kimin şansı varsa kazanir artik
Bu kuralları ben senin kadar iyi biliyorum dostm para muhabbeti yok hediye vermek istiyorum admin dışında çekiliş yapılamaz bu forumda yasak o yüzden sana rica ettmBu konuda çekiliş yapılamaz dostum
Konu içerisinde para muhabbeti konuşmasın Rica ediyorum
İstersen özelden ulaşırsın
Konu içerisinde Para muhabbeti Konuşulması Yasaktır.