- 3,801
- 1,221
- 113
Siteye üye olurken kullandığın bütün bilgileriArkadaşlar teyit aramasinda neyi soruyorlar
Siteye üye olurken kullandığın bütün bilgileriArkadaşlar teyit aramasinda neyi soruyorlar
kaç para knkYakalasik 12 saattir cekim bekliyorum ilk 2 cekim 2 ser saat arayla sistem hatasi denilerek iltal edildi 3.de 8 saattir bekliyor sabaha karsi 5de arandim yaklasik 15 soru sordular konustugumuz tlfn numarasini dahi sordular boyle bi salaklik gormedim ben lan ne salak insansin yahu aradigin numarayi nasil sorabiliyorsun be.papara numarami bile sordu hayatimda boyle teyit ne gordum ne duydum.islemiz kisa sure icinde sonuclanicak diyelide 4 saat oldu hala gelecek sohdugum sitesi
ev arsa tarla araba satıp maaş vs basan çok kişi var yüksek yatırım alıyor yni bu siteler dağıttığı kazandığının yüzde 5i değildir ayrıca çekip geri yatırıyoruz sonuçtabu kadar parayı nerden buluyo bu adamlar en az 50bin kişi katılmıştır buna ayriyeten para kazananı yüksek çekim yapanı var çekim sınırı yok yatırım şartı yok
Yatırım yapanların paralarını ödemeyerek çıkartacaklar 😁🤣👍ev arsa tarla araba satıp maaş vs basan çok kişi var yüksek yatırım alıyor yni bu siteler dağıttığı kazandığının yüzde 5i değildir ayrıca çekip geri yatırıyoruz sonuçta
aynen oda varYatırım yapanların paralarını ödemeyerek çıkartacaklar 😁🤣👍
200dukaç para knk
Ödendi 2saate4500 yaptım çekim verdinBeklemedeyim bana öderse herkese öder heralde