Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Napıyorsunuz?

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,485
957
113
Demediyse de vardır bi bildiği :)
Biri vardı öyle böyle aşık değildim. Sonra o kadar içten diledim ki 3-4 sene sonra geri döndü. Ama öyle böyle dönmedi hiçbir zaman yalnız bırakmadı beni hiçbir anımda. Ama ne oldu? Ona karşı zerre duygu kalmamıştı. Ama iyi arkadaşız şimdi. Böyle işte ama biz de insanız en nihayetinde.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,640
47,632
113
Biri vardı öyle böyle aşık değildim. Sonra o kadar içten diledim ki 3-4 sene sonra geri döndü. Ama öyle böyle dönmedi hiçbir zaman yalnız bırakmadı beni hiçbir anımda. Ama ne oldu? Ona karşı zerre duygu kalmamıştı. Ama iyi arkadaşız şimdi. Böyle işte ama biz de insanız en nihayetinde.
Ee bumu şimdi derdin?

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,485
957
113
Ee bumu şimdi derdin?
Dert bu değil dost. Konu da bu kişi değil. Başka biri. Hani derler ya Aşk bahanesidir şiirin diye. Benimki ona benziyor. Yani yanlış zaman yanlış insanlar. Her şey gibi aşk da bitiyor o zaman üzerinde titrediğim kişi şimdi sıradan biri. Ne kötü ama dimi?

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,640
47,632
113
Dert bu değil dost. Konu da bu kişi değil. Başka biri. Hani derler ya Aşk bahanesidir şiirin diye. Benimki ona benziyor. Yani yanlış zaman yanlış insanlar. Her şey gibi aşk da bitiyor o zaman üzerinde titrediğim kişi şimdi sıradan biri. Ne kötü ama dimi?
Nerden biliyosun kötü olduğunu belki onunla zamanında dvm etsen şuan çok farklı şeyler yaşamış olcaktin falan bu açidanda bakmak lazım.hayirlisi diyelim

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
535
113
İyide adamın anlattığı dert deilki bende derdim var diyince başka bişey bekledim ondan öyle sordum.siz bndeki derde sahip olsanız yasayibilirmiydiniz bilemem
Belki sendeki derdi bilsek bunu bilmekten ölürdük dost. Ama eğer öyle büyük bir derdin varsa insanların en ufak derdi dahi olsa nasıl içini yaktığını biliyosundur. Senden ricam öyle deme kimseye.

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,485
957
113
Nerden biliyosun kötü olduğunu belki onunla zamanında dvm etsen şuan çok farklı şeyler yaşamış olcaktin falan bu açidanda bakmak lazım.hayirlisi diyelim
Öyle evet ama işte o duygular o zaman değerliydi. Bu konularda kopunca bir daha yakalamak zor oluyor yani aşık olmak da zor

Ibisevic49

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
9
3
Uyumayan dostlar varsa sorayım dedim ne yapıyorsunuz? herşey yolunda mı?
Soldu yüzümüzdeki gülüşler
Peki ya nasıl olacak bu işler ?
Selahattin Eyyubi nin Kudüs'ü fethettiği anda düştüğü boşlukta Van Gogh un kulağını kestiği andaki delilikteyim kral sen napıyosun

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,640
47,632
113
Öyle evet ama işte o duygular o zaman değerliydi. Bu konularda kopunca bir daha yakalamak zor oluyor yani aşık olmak da zor
Aşık olmak zor evet o kısma katılıyorum ama aşık olmak güzel bı duygu insanın dünyası deisiyor heleki karsilikli oldimu offf ama bu kombini tutturmakta çok zor.umarim denk gelir

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,640
47,632
113
Belki sendeki derdi bilsek bunu bilmekten ölürdük dost. Ama eğer öyle büyük bir derdin varsa insanların en ufak derdi dahi olsa nasıl içini yaktığını biliyosundur. Senden ricam öyle deme kimseye.
Emin ol bilmek istemezdin

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,485
957
113
Yıkıldı yolunu bekleyen şehir , artık gelsen de bir gelmesen de. 🚬

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,485
957
113
Aşık olmak zor evet o kısma katılıyorum ama aşık olmak güzel bı duygu insanın dünyası deisiyor heleki karsilikli oldimu offf ama bu kombini tutturmakta çok zor.umarim denk gelir
Aşk insanı olgunlaştırır. Ama eğer işler yolunda gitmezse bitirir de. Hem yılları heba eder hem de insanı.