Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Napıyorsunuz?

Ibisevic49

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
9
3
Herşey gönlünce olsun dost nedir seni bu bilgiyle bu boşluğa düşüren?
Doğruyu bilip eğri yolda gider ya insan ne olursa olsun o ince ipte cambazlık yapmak ister ya ısrarla heh işte o ip artık tamamen koptu takke düştü kel göründü yerdeyim ve tek başımayım bakalım kalkabilirsek ne âlâ kalkamazsak da can sağlığı hayırlısı olsun diğer arkadaşlara başarılar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,640
47,632
113
Aşk insanı olgunlaştırır. Ama eğer işler yolunda gitmezse bitirir de. Hem yılları heba eder hem de insanı.
Kutsal yastasin ve hala bekarsin.eger evlenmeyi düşünüyorsan aşk 2 planda kalmalı bazı şeyler için geç kalmaya başlamışsın mantık evliliği aklına yatıyorum?geç kalmaktan kastım 40 yaşında baba olsan erke çocuğun olsa mesela askerliğini bikac yıl tecil ettirse yemin törenine gidecek ömrün kalmayabilir yada cocugunu ana okulu çıkışı almaya gittiğinde der veliler 25 30lu yaşlarda olurken sen 40 50 olabilirsin diycem ama herşeyin hayırlısı diyelim 😉

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
535
113
Doğruyu bilip eğri yolda gider ya insan ne olursa olsun o ince ipte cambazlık yapmak ister ya ısrarla heh işte o ip artık tamamen koptu takke düştü kel göründü yerdeyim ve tek başımayım bakalım kalkabilirsek ne âlâ kalkamazsak da can sağlığı hayırlısı olsun diğer arkadaşlara başarılar
Tek başına değilsin ki olmadığını özellikler burda söylüyorum dost

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,485
957
113
Kutsal yastasin ve hala bekarsin.eger evlenmeyi düşünüyorsan aşk 2 planda kalmalı bazı şeyler için geç kalmaya başlamışsın mantık evliliği aklına yatıyorum?geç kalmaktan kastım 40 yaşında baba olsan erke çocuğun olsa mesela askerliğini bikac yıl tecil ettirse yemin törenine gidecek ömrün kalmayabilir yada cocugunu ana okulu çıkışı almaya gittiğinde der veliler 25 30lu yaşlarda olurken sen 40 50 olabilirsin diycem ama herşeyin hayırlısı diyelim 😉
İşte 2025 o sene olmalı. Tutkulu, çaba gösteren, sorumluluk alan, yan yana değilken de sadık. Gözlerimizin içine bir mucize gibi baktığımız bir aşk.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,121
76,986
113
Devir eski devir değil dayı y kuşağı patlak emin ol yarısı bekar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,121
76,986
113
Sırf evlenmek için evlenip kendiyle beraber birde birinin kızını yakmaktan iyidir dost boşver
Y kuşağı teknolojiyle daha içli dıslıydı tam 20 li yaşlar patlamaya denk geldi o yüzden bozuldu z daha beter olacak sonrası artık Allah Kerim sikeyim teknolojinin götünü bir cisim yaklaşıyor bunlar daha iyi günler

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
3,505
113
Sabahınız gönlünüz kadar güzel olsun diyerek bir ekleme yapmak istiyorum.'*Seven s*kilir*' !

bi1907

Yeni üye
Yeni Üye
5
2
3
Selamlar dostlar ben daha uyumadım black label ımı höpürdetiyorum hala ama yeni uyanan arkadaşlara günaydın 🫶