- 1,632
- 353
- 83
Pek aska maska kafayi takmayin ne kadar sevdikce o kadar sikilirsin artik hayat bu olduGünaydın kankacım
BALIKLARIN GÖZ YAŞI DENIZDE BELLI OLMAZ
Pek aska maska kafayi takmayin ne kadar sevdikce o kadar sikilirsin artik hayat bu olduGünaydın kankacım
Mermi gibi söz anlayana tabiAşk insanı olgunlaştırır. Ama eğer işler yolunda gitmezse bitirir de. Hem yılları heba eder hem de insanı.
Doğruyu bilip eğri yolda gider ya insan ne olursa olsun o ince ipte cambazlık yapmak ister ya ısrarla heh işte o ip artık tamamen koptu takke düştü kel göründü yerdeyim ve tek başımayım bakalım kalkabilirsek ne âlâ kalkamazsak da can sağlığı hayırlısı olsun diğer arkadaşlara başarılarHerşey gönlünce olsun dost nedir seni bu bilgiyle bu boşluğa düşüren?
Kutsal yastasin ve hala bekarsin.eger evlenmeyi düşünüyorsan aşk 2 planda kalmalı bazı şeyler için geç kalmaya başlamışsın mantık evliliği aklına yatıyorum?geç kalmaktan kastım 40 yaşında baba olsan erke çocuğun olsa mesela askerliğini bikac yıl tecil ettirse yemin törenine gidecek ömrün kalmayabilir yada cocugunu ana okulu çıkışı almaya gittiğinde der veliler 25 30lu yaşlarda olurken sen 40 50 olabilirsin diycem ama herşeyin hayırlısı diyelim 😉Aşk insanı olgunlaştırır. Ama eğer işler yolunda gitmezse bitirir de. Hem yılları heba eder hem de insanı.
Tek başına değilsin ki olmadığını özellikler burda söylüyorum dostDoğruyu bilip eğri yolda gider ya insan ne olursa olsun o ince ipte cambazlık yapmak ister ya ısrarla heh işte o ip artık tamamen koptu takke düştü kel göründü yerdeyim ve tek başımayım bakalım kalkabilirsek ne âlâ kalkamazsak da can sağlığı hayırlısı olsun diğer arkadaşlara başarılar
bakayım kanka@decoy knka dm bakarmisin
İşte 2025 o sene olmalı. Tutkulu, çaba gösteren, sorumluluk alan, yan yana değilken de sadık. Gözlerimizin içine bir mucize gibi baktığımız bir aşk.Kutsal yastasin ve hala bekarsin.eger evlenmeyi düşünüyorsan aşk 2 planda kalmalı bazı şeyler için geç kalmaya başlamışsın mantık evliliği aklına yatıyorum?geç kalmaktan kastım 40 yaşında baba olsan erke çocuğun olsa mesela askerliğini bikac yıl tecil ettirse yemin törenine gidecek ömrün kalmayabilir yada cocugunu ana okulu çıkışı almaya gittiğinde der veliler 25 30lu yaşlarda olurken sen 40 50 olabilirsin diycem ama herşeyin hayırlısı diyelim 😉
Devir eski devir değil dayı y kuşağı patlak emin ol yarısı bekarKutsal yastasin ve hala bekarsin.eger evlenmeyi düşünüyorsan aşk 2 planda kalmalı bazı şeyler için geç kalmaya başlamışsın mantık evliliği aklına yatıyorum?geç kalmaktan kastım 40 yaşında baba olsan erke çocuğun olsa mesela askerliğini bikac yıl tecil ettirse yemin törenine gidecek ömrün kalmayabilir yada cocugunu ana okulu çıkışı almaya gittiğinde der veliler 25 30lu yaşlarda olurken sen 40 50 olabilirsin diycem ama herşeyin hayırlısı diyelim 😉
Umut bitmeden hiçbir şey bitmez gözlerinde hep o ışıltı olsun dostİşte 2025 o sene olmalı. Tutkulu, çaba gösteren, sorumluluk alan, yan yana değilken de sadık. Gözlerimizin içine bir mucize gibi baktığımız bir aşk.
Sırf evlenmek için evlenip kendiyle beraber birde birinin kızını yakmaktan iyidir dost boşverDevir eski devir değil dayı y kuşağı patlak emin ol yarısı bekar
Kesinlikle öyle sirf evlilik olsun diye bu işlere girilmezSırf evlenmek için evlenip kendiyle beraber birde birinin kızını yakmaktan iyidir dost boşver
Y kuşağı teknolojiyle daha içli dıslıydı tam 20 li yaşlar patlamaya denk geldi o yüzden bozuldu z daha beter olacak sonrası artık Allah Kerim sikeyim teknolojinin götünü bir cisim yaklaşıyor bunlar daha iyi günlerSırf evlenmek için evlenip kendiyle beraber birde birinin kızını yakmaktan iyidir dost boşver
Noluyor dostlar güzel güzel konuşuyorduk lütfen öyle bir isyan durumu yokSabahınız gönlünüz kadar güzel olsun diyerek bir ekleme yapmak istiyorum.'*Seven s*kilir*' !
İçimizde bir ateş var dost,bir şekilde harlanip duruyorNoluyor dostlar güzel güzel konuşuyorduk lütfen öyle bir isyan durumu yok