Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin NBA MVP Kim olur

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Arkadaşlar bu gece nba all star var ve mvp oranları çok yüksekten başlıyor iyi bir miktar basmayı düşünüyorum
Monterrey
Penarol
ve mvp seçmek istiyorum güzel oran toplanıyor sizce kim mvp olur takım olarak değil ama bireysel olarak en formda en öne çıkan iki isim Giannis ve Doncic var geçmiş dönemdede iyilerdi ama şahsen 3 sayı atan mvp olur gibi düşünüyorum curry korkutuyor kısacası her ne kadar kötü sezon geçirsede sizin tahmininiz nedir ?

Kupon miktarı 1₺
Kupon oranı 1.11
Kupon kazancı 1.11₺

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Benim oyum Doncic e

Batuhan2525

BURUNUM ŞEKİL ÖNÜMDEN ÇEKİL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
496
63
Arkadaşlar bu gece nba all star var ve mvp oranları çok yüksekten başlıyor iyi bir miktar basmayı düşünüyorum
Monterrey
Penarol
ve mvp seçmek istiyorum güzel oran toplanıyor sizce kim mvp olur takım olarak değil ama bireysel olarak en formda en öne çıkan iki isim Giannis ve Doncic var geçmiş dönemdede iyilerdi ama şahsen 3 sayı atan mvp olur gibi düşünüyorum curry korkutuyor kısacası her ne kadar kötü sezon geçirsede sizin tahmininiz nedir ?
Donjic

Ekli dosyalar

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Doncic çok iyi oyuncu ama geçmişte de hiç 10 sayı üzeri atmamış doğru düzgün içimdeki ses giannis veya curry diyor ya atış serbest olduğu için curry en az 15 3 sayı dener bunun 8 tanesi girse bile ciddi iyi yere getirir

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Doncic çok iyi oyuncu ama geçmişte de hiç 10 sayı üzeri atmamış doğru düzgün içimdeki ses giannis veya curry diyor ya atış serbest olduğu için curry en az 15 3 sayı dener bunun 8 tanesi girse bile ciddi iyi yere getirir
Benim hislerim kuvvetlidir aşırı bi doncic vibe ı var içimde ama umarım senin oynadığın oyuncu kazanır

Mete011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
814
113
Curry 20 tane 3 lük dener kesin

mavs1341

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
629
462
63
Bir mavs taraftarı olarak elbette doncic

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Bu sene hiç güvenmiyorum curry e ama işte ölü de olsa curry currydir
Şey için diyorum ben ilk 3 periyot savunma yapılmıyor nereden atarsa atsın serbest atıyor curry savunma yapılırken hareket halinde bile atıyor birde hiç savunma yapılmadan atması neredeyse ne atarsa sokar gibi duruyor işi şova dökerse sıkıntı

Yusufsato1

Duayen Kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
1,101
113
Doncic oğlan eder Curry'i eline verir

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Curry net

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,467
8,735
113
Doncic oğlan eder Curry'i eline verir
İş biraz show olduğu için en iyi 3 sayı atanlara pas veriyorlar genelde bunda önceki 3 maçta da Doncic max 10 sayı atmış çok oynamıyor jokicle ikisi genelde lillard curry Tatum LeBron gerçekten show yapacaklar oynuyor Doncic yinede ihtimal tabi

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
İş biraz show olduğu için en iyi 3 sayı atanlara pas veriyorlar genelde bunda önceki 3 maçta da Doncic max 10 sayı atmış çok oynamıyor jokicle ikisi genelde lillard curry Tatum LeBron gerçekten show yapacaklar oynuyor Doncic yinede ihtimal tabi
Tatum playoff maçı oynar gibi oynuyor allstsrlarda ayar oluyorum herife