Oranlar çok iyi ya bilirsek inanılmaz güzel para hele jokic 41 oranBende öyle dedim ama bilmiyorum berkin dediği gibi eğer curry işi şova dökerse doncic ya da giannis e bakabilir
Oranlar çok iyi ya bilirsek inanılmaz güzel para hele jokic 41 oranBende öyle dedim ama bilmiyorum berkin dediği gibi eğer curry işi şova dökerse doncic ya da giannis e bakabilir
+20 sayısı var maçta rahat
Geçen yıl mvp oldu ama orada bayağı yıldız eksikti hatta karşıda brown la yarıştı ikisi en skoreriTatum playoff maçı oynar gibi oynuyor allstsrlarda ayar oluyorum herife
Banane+20 sayısı var maçta rahat
Aslında saçma gelebilir ama 5 6 k ile 1er 2şer k ya da orana göre bi tutar basıp garanti kazanca gidebilirsin benim param olsa bunu denerdim toplasan 5 oyuncu arasında döner hadi 6 olsunOranlar çok iyi ya bilirsek inanılmaz güzel para hele jokic 41 oran
EyvallahBanane
Ok bbEyvallah
Hepsi yanarsa birde gider sürpriz olur çok riskli en garantisi içten gelene basmakAslında saçma gelebilir ama 5 6 k ile 1er 2şer k ya da orana göre bi tutar basıp garanti kazanca gidebilirsin benim param olsa bunu denerdim toplasan 5 oyuncu arasında döner hadi 6 olsun
Showu en iyi yapan en iyi katkı en iyi hareketler takıma galibiyet getiren vs vs çok etken varMVP neye göre seçiliyordu
Secmedigin oyuncu kazansin sonra şike var diye konu aç3 ayri site 3 farkli oyuncu seç ayrı ayrı sitelerde her bir oyuncuya tekli 1 k 1 k bas en az 5 k kar edersin
😅 seç bi mvp bas gitsinsu konusmalari okumaya girdim ayni yabanci dilgibi geldi anladigim bi konu kupon yaparsaniz atin da oynayayim .d
Konuda icinde zaten yogunluk doncic ve cury ustunde gidiyor zatenSecmedigin oyuncu kazansin sonra şike var diye konu aç