- 71,312
- 43,851
- 113
Gelsin de biri gerisi önemli değil giannis de olabilir lebron curry booker olamaz bencealtyapı 190 tl bastırdı xd kalanı giannis e attık bakalım
Gelsin de biri gerisi önemli değil giannis de olabilir lebron curry booker olamaz bencealtyapı 190 tl bastırdı xd kalanı giannis e attık bakalım
Cano böyle düşünürsek hepsine oynıcan gibi 🤣Bu giannis takım arkadaşı diye lillard a çalışmaz umarım oda fena 3 sayı atıyor veya tam tersi o Gianni’se
Nesine aç izle dost yabancı spiker ama bence daha güzelHangi kanalda s sport ta Jaylen brown yarışması var
Türkiye yayınıda olması lazım dost ama yayında tekrar var ŞuanNesine aç izle dost yabancı spiker ama bence daha güzel
Curry yedekmiş dost
Curry diyorum..
Reis ben tv den açtım donma yapmıyoNesine'den başka izleyebileceğimiz bir yer yok mu acaba ?
HoligandanHangi sitelerden izleyebiliyorduk ya beynim durdu
Verdiğim linke gir başladı Türkçe olarakHangi sitelerden izleyebiliyorduk ya beynim durdu
Yok orda allstar şuan Nesine'den açtım ama oranında çözünürlüğü kötüHoligandan
Dostum var başladı gir kanallardan s sport seç suan giriş başladıYok orda allstar şuan Nesine'den açtım ama oranında çözünürlüğü kötü
Senin link açılmıyor bromVerdiğim linke gir başladı Türkçe olarak
Dur tv den bağladığımı atayım daha oyuncuları tanıtıyor başlamadı zatenSenin link açılmıyor brom
Yenile bir kaç kez açılıyor başladı suan yayınSenin link açılmıyor brom
Adamsın