- 12,020
- 9,717
- 113
Ne Kadar Şansli Olduğunuzu Düşünüyorsunuz ?
Haha sen de ortadaysan biz ne yapak knk 😀
Sana cıkanlarıda bılıokHaha sen de ortadaysan biz ne yapak knk 😀
Yevmiyeli işçi o burada 😀Abi Bn anlmyrm 200 de 2 bna cıktı oda %0.000001 falan warosa %70 en az 3 cekilişte 2 si ona cıkıyr nasıl oluyor
Kulanıcı adıyla alakalı cıkanlar sürekli aynı kısıler cekılıs siteleri Kulanıcı adlarını algılıyor heraldeAbi Bn anlmyrm 200 de 2 bna cıktı oda %0.000001 falan warosa %70 en az 3 cekilişte 2 si ona cıkıyr nasıl oluyor
Bn gunde 8 saat calışıyorum 100 tl almıyor ama o 3 ün 2 sinde geliyor 100 buluyor vallahi helal olsun nickim değiştrmk isturmYevmiyeli işçi o burada 😀
Aynen öyle algoritmasında bir açık var broKulanıcı adıyla alakalı cıkanlar sürekli aynı kısıler cekılıs siteleri Kulanıcı adlarını algılıyor heralde
Knka valla ben birinde çıkarsam diğerini beğenmeye utanıyorum. Kişilik meselesi.Bn gunde 8 saat calışıyorum 100 tl almıyor ama o 3 ün 2 sinde geliyor 100 buluyor vallahi helal olsun nickim değiştrmk isturm
Iyı dusun begenmıonmuKnka valla ben birinde çıkarsam diğerini beğenmeye utanıyorum. Kişilik meselesi.
Abi Bn anlmyrm 200 de 2 bna cıktı oda %0.000001 falan warosa %70 en az 3 cekilişte 2 si ona cıkıyr nasıl oluyor
Şu çekiliş konusunu başka bir konu içine taşımayın sizi son kez uyarıyorum beyler.Yevmiyeli işçi o burada 😀
aynen dünyada düzdür elimde çok gizli belgeler var ama gizli olduğu için paylaşamamKulanıcı adıyla alakalı cıkanlar sürekli aynı kısıler cekılıs siteleri Kulanıcı adlarını algılıyor heralde