- 6,666
- 3,871
- 113
Havale işi yaş böyle yerlerde
Soldaakimi sagdakimi5li derken bende deniyim sansu
5 lines olcak sagdakiSoldaakimi sagdakimi
Kac tlden cevireyim5 lines olcak sagdaki
PaprparaHavale işi yaş böyle yerlerde
Sen bonuslami oynucan kendi paranlamiKac tlden cevireyim
Verdikleri 20 tl ilePaprpara
Sen bonuslami oynucan kendi paranlami
0.50 kurusla basla 50 filan gecince 1 tldwn dene 150 200 lere gelirsen.sansinsa artık 2 tlden devam et bak benim sansliydiVerdikleri 20 tl ile
Çekimin gelmedi dimi0.50 kurusla basla 50 filan gecince 1 tldwn dene 150 200 lere gelirsen.sansinsa artık 2 tlden devam et bak benim sansliydi
Yok gelemdi papara ile verdim.az oncw sordum islem sirasinda diyor.40 dk oldu.tek umutlandiran canli cevap veriyor.dev bette bakan yoktu.Çekimin gelmedi dimi
Gelmez boşuna bekleme devbetin sitesi odeme yapmıyorlar canlı destek te bugun kaçar daha cevap vermezler boşuna bekleme yaniÇekimi gelen var mı sabah 10 dan beri ben de bekliyorum
2 bucuk saat oldu bende 11 de verdim papara ile cekim islemde diyor.bunlar ödemez bence moruk...Çekimi gelen var mı sabah 10 dan beri ben de bekliyorum
Bagzen öyle yazsada izin veriyorlarpromosyonda kazancın havale ile çekilmesi gerek yazıyor ne paparası siz ne yaşıosunuz
Destek papara ile olur dedipromosyonda kazancın havale ile çekilmesi gerek yazıyor ne paparası siz ne yaşıosunuz