- 52
- 60
- 18
Valla ödendi knk siteden baktım. İptal yazıyor ama banka hesabıma baktım ödeme geldiŞimdi benimkenede bı küp takar iptal ederler eli kulağında
Valla ödendi knk siteden baktım. İptal yazıyor ama banka hesabıma baktım ödeme geldiŞimdi benimkenede bı küp takar iptal ederler eli kulağında
Saat kaçta talep vermiştin ustaValla ödendi knk siteden baktım. İptal yazıyor ama banka hesabıma baktım ödeme geldi
LlValla ödendi knk siteden baktım. İptal yazıyor ama banka hesabıma baktım ödeme geldi
Hocam bizde bekliyoruz 14.00 da verdim talebi sen kaçta verdinValla ödendi knk siteden baktım. İptal yazıyor ama banka hesabıma baktım ödeme geldi
oran şartı yok dimi ben yeni aldım bonusuHocam bizde bekliyoruz 14.00 da verdim talebi sen kaçta verdin
Sanırım yokoran şartı yok dimi ben yeni aldım bonusu
yanlışıkla ödemişler , herhalde yeni işe başlayan birisi ödedi , şimdi patronundan dayak yiyordur ,valla göndermedim patron aha bak iptal ettim burda, vurma abiValla ödendi knk siteden baktım. İptal yazıyor ama banka hesabıma baktım ödeme geldi
ya bizim çekimlerde gelirseyanlışıkla ödemişler , herhalde yeni işe başlayan birisi ödedi , şimdi patronundan dayak yiyordur ,valla göndermedim patron aha bak iptal ettim burda, vurma abi
Güzel bilgiO kadar site üye oluyoruz, e devlette yetkili/ortak kısıtlama bölümüne kısıtlama koyun beyler kafanız rahat olsun...
O kadar site üye oluyoruz, e devlette yetkili/ortak kısıtlama bölümüne kısıtlama koyun beyler kafanız rahat olsun...
Yetkilimo seceyim ortakmiO kadar site üye oluyoruz, e devlette yetkili/ortak kısıtlama bölümüne kısıtlama koyun beyler kafanız rahat olsun...
Eyvallah yaptım bende güzel bilgiNasil yapicaz
Yetkilimo seceyim ortakmi
[/QUOTE
Yatırım istiyor mu parayı çekmek içinSalgın gibi bonusu aldım 😂😂 çekim verdim vereceklermi bakalım
Yatırım istiyor mu çekim içinCekim verdim papara olur dediler bakalım oderseler yazacam arkadaslar.cok dandik durou hic umudum yok bakalım...
Yatirimsizda saat 11 de çekim verdim.hala gelmedi.bazilarina ödemisler.öderler mi meçhul...Yatırım istiyor mu çekim için
sonra hesabımı kapattılar paramı iade etmediler diye ağlamaya gelme !betcio kafayi yemis bugun 3 kere cekim paylas bonusu istedim 3undede verdi