- 21,031
- 17,342
- 113
Kahvaltı niyetine san Sebastian yedik ve yanına da cafe au lait ictik geldik. Bol şanslar beyefendi
Kaç papel tuttu dostum afiyet olsunKahvaltı niyetine san Sebastian yedik ve yanına da cafe au lait ictik geldik. Bol şanslar beyefendi
Bilmiyorum dost, Nişantaşı'nda yediğim için dayının yeğeniyim dediğimde hesap almadılarKaç papel tuttu dostum afiyet olsun
Nişantaşında cafedeki senmiydin hocamKahvaltı niyetine san Sebastian yedik ve yanına da cafe au lait ictik geldik. Bol şanslar beyefendi
Helal dayım beeeGonderfim rolleri akilli oynayi sadece 2 adim ypcn kazancan her kazanan 2 kisiye 400 aticak
Cafe ole yi nerden bilion la senBilmiyorum dost, Nişantaşı'nda yediğim için dayının yeğeniyim dediğimde hesap almadılar
Bunlar ne bilsin, herkes sen miGonderfim rolleri akilli oynayi sadece 2 adim ypcn kazancan her kazanan 2 kisiye 400 aticak
Bana doğru hızla koşan biri vardı arkanda garson koşuyordu bende sen zannettimBilmiyorum dost, Nişantaşı'nda yediğim için dayının yeğeniyim dediğimde hesap almadılar
Piyasaya hakimiz dayıcımCafe ole yi nerden bilion la sen
Verecektin imparatora tek adımda 3 kişi 500 dagitacakti ahhh ahhhGonderfim rolleri akilli oynayi sadece 2 adim ypcn kazancan her kazanan 2 kisiye 400 aticak
Dost her seferinde dogru oynayip sonuca nasil ulasiyorsun hayret ediyorum tebriklerGonderfim rolleri akilli oynayi sadece 2 adim ypcn kazancan her kazanan 2 kisiye 400 aticak
Reis okuldayımm göremedim toplantı vardı bir sonraki rolünüze talibimCafe ole yi nerden bilion la sen
Derslerine bak sen, bizim gibi perişan olma buralardaReis okuldayımm göremedim toplantı vardı bir sonraki rolünüze talibim
Yav ögretmenim ders yok toplantı vs vardı😅Derslerine bak sen, bizim gibi perişan olma buralarda
Helal olsunDogru oynadigim icin
Pardon 🤣Yav ögretmenim ders yok toplantı vs vardı😅
Senin rol nolduNişantaşında cafedeki senmiydin hocam