- 161
- 8
- 18
Bol şanslar
Ağa ilk rolden beri takipteyim sende dedin seçsin diye @Salobalo12 ne cvb veriyo ne bişe kankalarini seçti adam haksizlik değil mi buSenin rol noldu
Kankalarımı mı seçtim 🙂🙂Ağa ilk rolden beri takipteyim sende dedin seçsin diye @Salobalo12 ne cvb veriyo ne bişe kankalarini seçti adam haksizlik değil mi bu
Tamm sakinAğa ilk rolden beri takipteyim sende dedin seçsin diye @Salobalo12 ne cvb veriyo ne bişe kankalarini seçti adam haksizlik değil mi bu
2 Side takip ediyordu dostum iftira atma lütfenAğa ilk rolden beri takipteyim sende dedin seçsin diye @Salobalo12 ne cvb veriyo ne bişe kankalarini seçti adam haksizlik değil mi bu
Kardeşim ben takip etmiyolar demedim diğer rolde vardım ilk sans bana verilmeli diye dusundum2 Side takip ediyordu dostum iftira atma lütfen
Kankalarini seçti ne demek kardeşim ? Bu nasıl bir üslup la. En başından beri her sayıda vardım ben. Kelimelerini düzgün seç.Ağa ilk rolden beri takipteyim sende dedin seçsin diye @Salobalo12 ne cvb veriyo ne bişe kankalarini seçti adam haksizlik değil mi bu
Öyle birşey yaptıysam sabaha ölüm çıksın.Kankalik yapip role hile mi kattın @Salobalo12 abooo
O yüzden dedin sen Nişantaşı seçsin diye takılıyorum dostum ölü falan çıkmasınÖyle birşey yaptıysam sabaha ölüm çıksın.
Ben dedim darılan olacak diye
Kusur varsa özür dilerim dostum bana öyle geldi sende takip ettin hakkın tabiki var neye göre seciyo o zamanKankalarini seçti ne demek kardeşim ? Bu nasıl bir üslup la. En başından beri her sayıda vardım ben. Kelimelerini düzgün seç.
Roll takip edilene ödül verilen bir ortam. Kankama para atacaksam konunun başına adamı etiketlerim gelirse senin diye. Bunlar sadece ortalık karıştırma peşinde.O yüzden dedin sen Nişantaşı seçsin diye takılıyorum dostum ölü falan çıkmasın
O an gözüne hoş gelen seçiyorsun dostum üzülme takılma öyle şeylere roll takibi yapıyorsan eğlencesine yap beklenti içine girme yoksa üzülürsünKusur varsa özür dilerim dostum bana öyle geldi sende takip ettin hakkın tabiki var neye göre seciyo o zaman
Çok fazla yorum yapamıyorum aslında konuşurum biliyorsun da neyseCanı kımı ısterse o secılır dost her rollde bu muhabbetler sıkıyo valla genel olarak dıyorum
Açıklama için de ayrıca teşekkür ederim recocum 🤣Canı kımı ısterse o secılır dost her rollde bu muhabbetler sıkıyo valla genel olarak dıyorum
Aynen kimse karısamaz mCanı kımı ısterse o secılır dost her rollde bu muhabbetler sıkıyo valla genel olarak dıyorum