Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı NonStopp / Tekli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

duzenbaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,760
985
113
pikaçuyu üzdüler, elektriğini kestiler. etmen. pikaçular üzülmesin

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,235
7,831
113
Cahil dolu heryer calisamiyon rahat kafa yapisi cok farkli insanlar var dizi gibi yasiyorlar yasadiklarini saniyorlar daha dogrusu
Yani duruma bakacağım zaten eğer uyuşmazsam maaşımdan ayırıp ev kiralayabilirim. Hiç sevmediğim bir iş aslında aynı yerde insanlarla kalmak ama mecbur kalabiliyorsun. Ülkede iş yok olanda sana uymuyor.

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,005
9,637
113
İşte calisirkende aynı sekildim reis 1 aylık maaş 1 günde gittigide oluyor du sansin herzaman bol olsun reis
Dostum yanlış anlamada emeğini bu illete veren benim gözümde aptaldır.limitni bildiğin sürece zarar etmezsin bu illette

Pablo27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,797
1,261
113
Dostum yanlış anlamada emeğini bu illete veren benim gözümde aptaldır.limitni bildiğin sürece zarar etmezsin bu illette
Reis geri maaşı kaybedince artik tövbe ettim 2 3 maaş gidince limit koyup oynuyorum para buldukça işe girersem inslh komple tövbe edicm

Pablo27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,797
1,261
113
İnşallah sokarsın hayatını düzene bir an önce
Inslh reis vallahi böyle hayatı allah kimseye yasatmasin benim bazı farklı olaylarimda var 2 3 yıldır çalışmıyorum ama işi buldum pazartesi başlıyacağım inslh hayati güzel bi şekilde yaşayacağım inslh o gün gelirse reis konu açıp veda edeceğim

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,005
9,637
113
Inslh reis vallahi böyle hayatı allah kimseye yasatmasin benim bazı farklı olaylarimda var 2 3 yıldır çalışmıyorum ama işi buldum pazartesi başlıyacağım inslh hayati güzel bi şekilde yaşayacağım inslh o gün gelirse reis konu açıp veda edeceğim
Yaş kaç ti