- 9,005
- 9,637
- 113
Bunu ayrı tekli almıştım bide 5.55 den 10 üst var
Ekli dosyalar
-
43.9 KB Görüntüleme: 7
Sana çok yaptırdım savaşa hiç yaptirmamistim
Bolsans o zmnSana çok yaptırdım savaşa hiç yaptirmamistim
Yani duruma bakacağım zaten eğer uyuşmazsam maaşımdan ayırıp ev kiralayabilirim. Hiç sevmediğim bir iş aslında aynı yerde insanlarla kalmak ama mecbur kalabiliyorsun. Ülkede iş yok olanda sana uymuyor.Cahil dolu heryer calisamiyon rahat kafa yapisi cok farkli insanlar var dizi gibi yasiyorlar yasadiklarini saniyorlar daha dogrusu
Üzülme kazandıracam şimdi :\Bolsans o zmn
Güzel reis 1 gol daha lazim ozman diğer kuponun icinBunu ayrı tekli almıştım bide 5.55 den 10 üst var
TamamdırBunu ayrı tekli almıştım bide 5.55 den 10 üst var
Dostum yanlış anlamada emeğini bu illete veren benim gözümde aptaldır.limitni bildiğin sürece zarar etmezsin bu illetteİşte calisirkende aynı sekildim reis 1 aylık maaş 1 günde gittigide oluyor du sansin herzaman bol olsun reis
Bak bültene 100 TL ile basliyalimÜzülme kazandıracam şimdi :\
Reis geri maaşı kaybedince artik tövbe ettim 2 3 maaş gidince limit koyup oynuyorum para buldukça işe girersem inslh komple tövbe edicmDostum yanlış anlamada emeğini bu illete veren benim gözümde aptaldır.limitni bildiğin sürece zarar etmezsin bu illette
İnşallah sokarsın hayatını düzene bir an önceReis geri maaşı kaybedince artik tövbe ettim 2 3 maaş gidince limit koyup oynuyorum para buldukça işe girersem inslh komple tövbe edicm
Arjantin obera tenis basket ilk çeyrek genel üst abi 2 dkkası varBak bültene 100 TL ile basliyalim
TamamdırArjantin obera tenis basket ilk çeyrek genel üst abi 2 dkkası var
Aldım 38.5 üstArjantin obera tenis basket ilk çeyrek genel üst abi 2 dkkası var
Tamamdır abiAldım 38.5 üst
Inslh reis vallahi böyle hayatı allah kimseye yasatmasin benim bazı farklı olaylarimda var 2 3 yıldır çalışmıyorum ama işi buldum pazartesi başlıyacağım inslh hayati güzel bi şekilde yaşayacağım inslh o gün gelirse reis konu açıp veda edeceğimİnşallah sokarsın hayatını düzene bir an önce
Bol şans @savaskurtAldım 38.5 üst
Yaş kaç tiInslh reis vallahi böyle hayatı allah kimseye yasatmasin benim bazı farklı olaylarimda var 2 3 yıldır çalışmıyorum ama işi buldum pazartesi başlıyacağım inslh hayati güzel bi şekilde yaşayacağım inslh o gün gelirse reis konu açıp veda edeceğim