Param yok sen baş gelirse yarı yarıya dostKatar U23 - Japonya maçı ilk yarı 1.5 üst olur
Eniste kurbanin olam o kutsal numara nedir soylermisinBir tane numara engelledim sitelerden gelen mesajlar kesildi son zamanda
Betinede happy days bonusu varParam yok sen baş gelirse yarı yarıya dost
Bilmiyoruz bizde peter pan valla gğnde temiz 50 sms vardı şimdi 5-6 tane zor geliyoEniste kurbanin olam o kutsal numara nedir soylermisin
Ateşle alalım terimBetinede happy days bonusu var
Benim hesabımı kapadılar orada FoncuBetinede happy days bonusu var
Parası olan adam bonusları takip eder enişte bol şansBenim hesabımı kapadılar orada Foncu
çoklu hesaptan kapattık enişteBenim hesabımı kapadılar orada Foncu
Foncuda para var enişte bakma sen ona gece 3-4 arası çekim paylas yapıyor görüyoruz bakalım nezaman al nova 500 sigara alırsın demesini bekliyozParası olan adam bonusları takip eder enişte bol şans
Spin sakladım daha doğrusu spin saklamadik silincek bakiyeyi silmediler bizde devam ettik kazandık sucmuçoklu hesaptan kapattık enişte
Benimki açık kullanabilirsinBenim hesabımı kapadılar orada Foncu
Terim batalı aylar olduAteşle alalım terim
Sana sıra gelene kadar 00.00 geçer her ay 5-15-25 eniştenin hesaplara atiyoz vip+vip oldu enisteBenimki açık kullanabilirsin
bu nasıl uslupBenimki açık kullanabilirsin
Yanlış yatırım olmuş nova dost 😂Sana sıra gelene kadar 00.00 geçer her ay 5-15-25 eniştenin hesaplara atiyoz vip+vip oldu eniste
Dost hiç tadım tuzum param yok, ne yapsakbu nasıl uslup
iki gün banlısın
tekrar devam edersen süresiz banlanacaksın
iyi forumlar dost