- 41,524
- 44,897
- 113
Semsiyenin yarısından çoğu girdi artık foncu açarsak yirtariz biryerlerimizi 😂😂Yanlış yatırım olmuş nova dost 😂
Semsiyenin yarısından çoğu girdi artık foncu açarsak yirtariz biryerlerimizi 😂😂Yanlış yatırım olmuş nova dost 😂
bizde de yok dostDost hiç tadım tuzum param yok, ne yapsak
YürrrüüüBaywın hesabımı kullanabılırsınız ıstersenız bolsans
Senin paran benim param mi var çek çekersen birdakine daha bereketli olurKasa 5 k oldu asabi ne hayırlı paran varmış
Yardım ıcın demıstım kullanıp kaybeden vardır dıye ıyı gunlerYürrrüüü
Adamsın dostbizde de yok dost
tadını cıkarıyoruz
Telefonun şarj yeri yalama oldu onu yaptıracam para lazım iphone kullanamiyozki bozulmasın hiçbiyeriSenin paran benim param mi var çek çekersen birdakine daha bereketli olur
Bir siteye bile versen gider havuza duser zaten ben bu numarayi kullanmadim hic gelmiyor savasim ama eskisi vodafone du bu turkcell fark eder mi bilmemSuvat niye yalan soyluyon ben numarayı degistirdim ertesi güne siteler aradı buluyolar aw temiz diye yalan gonuşma şimdi
Sağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...bu nasıl uslup
iki gün banlısın
tekrar devam edersen süresiz banlanacaksın
iyi forumlar dost
Yürü beSağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
Aklı olan bırakır daha öncede bıraktım dedim kupon paylaştım bu kez dinim üzerine yemin ederim bitti Antepliyi de mahfettiler bu saatten sonra bambaşka bir hayata başlıyorum Allah'a emanet olun artık Antepli yok !!!
Nasıl telefon bu 5 k mizi sokatemi verecem skrm böyle sokete komurcuTelefonun şarj yeri yalama oldu onu yaptıracam para lazım iphone kullanamiyozki bozulmasın hiçbiyeri
Sağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
Aklı olan bırakır daha öncede bıraktım dedim kupon paylaştım bu kez dinim üzerine yemin ederim bitti Antepliyi de mahfettiler bu saatten sonra bambaşka bir hayata başlıyorum Allah'a emanet olun artık Antepli yok !!!
Emiste hayir olsun kupon mu yattiSağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
Sorma 112k cekecekken 100k cekebildi cok sinirliEmiste hayir olsun kupon mu yatti
Eniste duruma geldim dun clatesin 3. Perin son saniyesinde orta sahadan attigi uclukten beri su saate kadar gram uyku yok hayatim kaydi resmen bin liradan 2 saatte tavana cikip dubi gordum kendime gelemiyomSağlık olmasın yerin yedi kat dibine girsin bu iddaa ve oynatanlar 😡😡😡🤮🤮 şerefim namusum arım dinim üzerine yemin ederim burda bu iddaa bitmiştir...
😂😂 benim durumSorma 112k cekecekken 100k cekebildi cok sinirli