- 8,143
- 3,375
- 113
Çıktı 1 gol dahaLimon maçında da 1 gol daha olur
Çıktı 1 gol dahaLimon maçında da 1 gol daha olur
Donu bastık 2 tane donum olduLimon maçında da 1 gol daha olur
Maalesef elde olmayınca öyle oluyorGece bülteni akmış bu gece
Değişir değişir giyersin dost 😂Donu bastık 2 tane donum oldu
Aynen öyleMaalesef elde olmayınca öyle oluyor
Basket macları degılde bunlara dalsaydın zengındınAynen öyle
Biri yirtikti yazın püfür püfür esiyor güzel oluyor da kışın sıkıntıDeğişir değişir giyersin dost 😂
Beklemeyi sevmiyoruz ondan basketciyizzBasket macları degılde bunlara dalsaydın zengındın
Bu sene 300k falan kaçmıştır oyuncu kombinesindenŞu nba artık başlasa da oyuncu bahsi alıp maç takip etsek 300 bine yakın borç kapatmıştım geçen sene toplam bu sene hedef +300 k
Curryi bile sakatladım kuponun son maçıydı gelmek üzereydiBu sene 300k falan kaçmıştır oyuncu kombinesinden
Benim de çok kaçtı ama altın vuruşlar hep geldi bakalım ne olacakBu sene 300k falan kaçmıştır oyuncu kombinesinden
Yalanı kesBu sene 300k falan kaçmıştır oyuncu kombinesinden
Bu sene tyus jonestan iyi ekmek yemistimBenim de çok kaçtı ama altın vuruşlar hep geldi bakalım ne olacak
attırma şimdi kuponlarıYalanı kes
hagahahhahsCurryi bile sakatladım kuponun son maçıydı gelmek üzereydi
Tek oynamadigim adam odur 4.5 üst üçlük olur dedim ilk 6 dk da 4 tane salladı dedim yatayım sabah çekerim parayı sabah kalktim bakiye 0 dedim acaba maç iptal Felan mu oldu adam 4 de kalmışCurryi bile sakatladım kuponun son maçıydı gelmek üzereydi
Favori oyuncum shaiTek oynamadigim adam odur 4.5 üst üçlük olur dedim ilk 6 dk da 4 tane salladı dedim yatayım sabah çekerim parayı sabah kalktim bakiye 0 dedim acaba maç iptal Felan mu oldu adam 4 de kalmış