- 6,296
- 1,562
- 113
Bu sene 1 kez bile yatirmadi
Oynatmamistir büyük ihtimal oda sana denk gelmisTek oynamadigim adam odur 4.5 üst üçlük olur dedim ilk 6 dk da 4 tane salladı dedim yatayım sabah çekerim parayı sabah kalktim bakiye 0 dedim acaba maç iptal Felan mu oldu adam 4 de kalmış
Bende futbol çok nadir oynuyorum bütün kuponlarım hep basketbolBasketi sevemedim gitti bana göre değil
Şansın bol olsun dostBende futbol çok nadir oynuyorum bütün kuponlarım hep basketbol
Seninde başkan bu aralar metalik yok şans olsun 😃😃😃Şansın bol olsun dost
Oda olur dost ,sabr ve umut kardeştirSeninde başkan bu aralar metalik yok şans olsun 😃😃😃
Noldu maho ödüller ulaşmadı mı herkes konuda dahaŞu nba artık başlasa da oyuncu bahsi alıp maç takip etsek 300 bine yakın borç kapatmıştım geçen sene toplam bu sene hedef +300 k
Herkes hırsla nbayi bekliyor dost her sen benmiNoldu maho ödüller ulaşmadı mı herkes konuda daha
bir umut bekliyoruz dostNoldu maho ödüller ulaşmadı mı herkes konuda daha
Bencede sana yaptırmalı dost rolü diğerleri zenginbir umut bekliyoruz dost
Ben yokum dost listede gönül listesinde varız tek oda payfixe sirayet etmiyorNoldu maho ödüller ulaşmadı mı herkes konuda daha
Her sen ben mi ne demek dost meali nedir tdk daHerkes hırsla nbayi bekliyor dost her sen benmi
Enişte uyumuştur parayı bulmuş evi tadilat ettiriyormuş yorgun düşüyor bu sıra jakuzi almış banyoyaBen yokum dost listede gönül listesinde varız tek oda payfixe sirayet etmiyor
Tdk ney dostHer sen ben mi ne demek dost meali nedir tdk da
Vay be jakuzi mi daha demin sefer taşıyla duş aldimEnişte uyumuştur parayı bulmuş evi tadilat ettiriyormuş yorgun düşüyor bu sıra jakuzi almış banyoya
Türkiye'nin Dertli KullariTdk ney dost
Kurucusu kimTürkiye'nin Dertli Kullari