- 9,351
- 1,720
- 113
zamora won
Dostum mevzu 100 tl degilki Madem Cok guveniyorsun Alırsın 100 muzu bız oyle vericem diyipte kacanlardan degiliz mac bittimi paran hesabında100 TL icin iddiaya grdim. Kimse duymasa bari. Utandm
Bu ne ayak belli değil milletin kuponun altına yatmış yattı falan yazıyorDostum mevzu 100 tl degilki Madem Cok guveniyorsun Alırsın 100 muzu bız oyle vericem diyipte kacanlardan degiliz mac bittimi paran hesabında
kımse para kazanmıcakDiğer macra 1 golden fazla cikmazsa ne olucak
o maç geldi bile birader sen önce yorum yaptığın maçları bi takip etDiğer macra 1 golden fazla cikmazsa ne olucak
100tl ye ucuz bi karakter alırsın kendine bu kadar geniş olma100 TL icin iddiaya grdim. Kimse duymasa bari. Utandm
Diger macin tutması icin 2 gol gerekmiyor mu?Dostum mevzu 100 tl degilki Madem Cok guveniyorsun Alırsın 100 muzu bız oyle vericem diyipte kacanlardan degiliz mac bittimi paran hesabında
işssizBu ne ayak belli değil milletin kuponun altına yatmış yattı falan yazıyor
Dostum zamora geldi Suna 1 üst macı kaldı Eger macda 2 gol olursa senin 100 nu alırım olmaz sa ben sana atıcam 100Diger macin tutması icin 2 gol gerekmiyor mu?
Geldigini biliyorum. Diger maca bakicaz bakalim. Diger mac kac kac biteceko maç geldi bile birader sen önce yorum yaptığın maçları bi takip et
Para Nerede Bilader Attın mı etıketledıgım arkadasaGeldigini biliyorum. Diger maca bakicaz bakalim. Diger mac kac kac bitecek
Bence 1 gol bile çok zor. BakicazDostum zamora geldi Suna 1 üst macı kaldı Eger macda 2 gol olursa senin 100 nu alırım olmaz sa ben sana atıcam 100
o maç tutsun zaten işssiz cebinde 1tl si yoktu kupon tutunca burda bulamazsınDostum zamora geldi Suna 1 üst macı kaldı Eger macda 2 gol olursa senin 100 nu alırım olmaz sa ben sana atıcam 100