- 306
- 138
- 43
Ruyanda görürsünÜst üste iki gol gelsede..
Ruyanda görürsünÜst üste iki gol gelsede..
Para nerede Bilader Kuru kuru senı mı eglendırıcezBence 1 gol bile çok zor. Bakicaz
Tabi tabi. Kendinle karstrma benio maç tutsun zaten işssiz cebinde 1tl si yoktu kupon tutunca burda bulamazsın
Paparana atarm. Bekleyip gorucezPara nerede Bilader Kuru kuru senı mı eglendırıcez
Gelir veya gelmez sanane kardeşim adam gelir diye düşünmüş oynamış gelmezse adamın cebinden gidecek sananeRuyanda görürsün
Sen kendini benle bir tutamazsın çapulcu ? ben senin gibi boş konuşmuyorum senin gibiler arada gelir işsiz işssiz forumda böyle yanarlı dönerli konuşur kusura bakma daha cevap veremicem büyü.Tabi tabi. Kendinle karstrma beni
S etSen kendini benle bir tutamazsın çapulcu ? ben senin gibi boş konuşmuyorum senin gibiler arada gelir işsiz işssiz forumda böyle yanarlı dönerli konuşur kusura bakma daha cevap veremicem büyü.
yazdığın gibi gelsinev atarsa guzel olur dep acılmak zorunda kalır bence 1,1 gibi dusunduk oynadık
ya senide bak ağzımı bozdurma coluk cocuksun daha ben mi 50tl peşindeyim işssiz herif her kupon altına yorum atan sensin canın sıkılıyor heralde ağzımı bozdurma kaybolGit basimdan. 50 TL icin bu kadar yalaka olmayınız